Какво да му подаря на Свети Валентин

1
Добави коментар

С настъпването на месеца на любовта идва и голямата паника – Какво да му подаря за Свети Валентин?

Оказва се, че 14-ти февруари е един доста труден ден за представителните на женския пол! Защо? Поради две причини. Първо: една дама винаги трябва да изглежда добре, особено по специални поводи. Второ: Трудно се подбира подарък за мъж на Свети Валентин. При дамите е лесно – цветя, плюшени сърчица и мечета, кутия шоколадови бонбони, и мъжете в миг се превръщат от глупчовци в най-прекрасните, нежни и романтични създания.

А ние жените? Как да се справим в тази ситуация? Днес ще ви дадем няколко насоки, с които се надяваме да улесним в избирането на подарък за вашата половинка.

Тъй като през годините ставаме свидетели на все по-фрапантни изненади, поднесени към мъжкия пол, ще започнем с какво да НЕ подаряваме на нашите половинки.

**Плюшени играчки Мили дами, макар и вашият любим да се обръща към вас с “пате”, “зайче”, “коте” и прочие, това не означава, че е нужно да му подарявате еквивалент на това животно, пълно с пух. Твърдо не! Мъжът е мъж, защото е силен във всеки един аспект, не само физически, но и емоционално. Оставете тези сладникави истории за ранния пубертет или шега с приятелка. подаръци за свети валентин

**Часовник Не, защото е неподходящ, а от чисто суеверна гледна точка. Смята се, че ако подарите часовник на вашата половинка, то той ще отброява времето ви заедно, иначе казано – на раздяла е! Но това е само при положение, че имате съображения към суеверията.

**Домакински прибори и посуда Това е крайно неподходящ подарък както за мъже, така и за жени! Може би приятелят или съпругът ви да е запален кулинар или от много време да иска кристални чаши за уиски или шампанско, но това не е най-подходящият момент да го направите. Дори и да е майстор готвач – не му подарявайте кухненски ножове, за да няма основание шеговито да ви заплашва с тях след това.

**Мобилен телефон Учени твърдят, че мобилният телефон изразява до известна степен характерът на мъжа. Затова по-добре не рискувайте. Съвсем не твърдим, че не познавате половинката си, но при избора на подобен вид техника са важни както функционалността, така и дизайна. Оставете за това да се погрижи той.

До тук с нежеланите или неподходящи подаръци! Все пак се очаква това да е един прекрасен и романтичен ден за двойките, затова ето и няколко предложения, с които да зарадвате половинката си.

**Кошница с плодове, шоколад и вино Това всъщност е един универсален подарък. Подходящ е за почти всеки повод и то на доста хора. Ако сте в началото на връзката си и не знаете какво точно да подарите на вашия възлюбен – това е едно хитро решение. Но все пак, за да не бъде отбиване на номера – постарайте се поне да разберете какво вино харесва той, за да бъде изненадата по-добра.

**Спа уикенд Защо пък само мъжете да организират екскурзиите? Покажете себе си като активен човек и направете резервация на някое романтично и спокойно място. Постарайте се да организирате ангажиментите на приятеля или мъжа си до такава степен, че в момента, в който му кажете каква е изненадата да можете да тръгнете, без той да се притеснява, че е на работа или пък има някакви неотложни задачи.

**Екстремно преживяване През последните няколко години февруари не е особено студен, така че можете да си подарите едно прекрасно преживяване заедно. Скок с парашут или парапланер, бънджи, спускане с кану каяк или офроуд преживяване – ако сте любители на екстремните спортове няма как да не зарадвате мъжът в живота си! подаръци за свети валентин

**Направете нещо сами Без значение дали свирите, рисувате, занимавате се с декупаж или пишете – направете нещо със собствените си ръце за вашия любим. Това може би ще бъде най-ценният подарък – вложените усилия и време. Напишете му писмо, запишете песен макар и в домашни условия, нарисувайте му картина, ако искате и шал му изплетете – няма значение. Той ще знае, че сте вложили част от себе си в това.

Без значение какво ще изберете за вашата половинка, не забравяйте, че на Свети Валентин не подаръците са важни, а любовта! Затова не забравяйте да си казвате, че се обичате. Още по-хубаво ще бъде ако не забравяте да си го показвате!

Искате да направите вечерта по-интересна? Ние ще ви предложим една идея, с която ще можете да се позабавлявате и да направите празника по вълнуващ:

Секси комплект Be naughty – И трите части на комплекта са в огнения червен цвят на любовта. Едва ли ще остане мъж, който ще остане безразличен към подобна изненада. Изживейте горещи, палави и страстни нощи в компанията на нашите аксесоари.

Like this:

Like Loading…

Related