Малко за Биорезонансната Диагностика

1
Добави коментар

Алтернативна биорезонансна диагностика

Биорезонансна тестване на Био-резонансна машина се превръща във все по-популярен инструмент за диагностика алтернативно здраве. Когато някой се изпитва чрез този метод, операторът го използва, за да се настрои на магнитното поле около тялото, за да проверите за дисбаланс за физическо, емоционално и психически ниво. Най-важната оценка от това тестване е “жизнено четене” на лицето, което е способността на организма да се самоизлекува. Това се проверява по десетобалната система 35. Един здрав човек ще дойде в най около 25 показва, че те са добре с достатъчно енергия, за да се приспособят към здравословен стрес. Тези, които имат вероятност здравословен проблем или алергия а ще се измерва обикновено между 12 и 15, или дори по-ниска.

Повече за това как системата работи.Използването на биорезонансна диагностика, операторът оценява кои органи са подложени на стрес тестове и чрез широк набор от средства за защита и хранителни добавки преди да препоръча как да се възстанови баланса за намаляване на стреса, тревожността и подобряване на природните моделите на съня. Устройството е свързано към компютър, който е способен да измерва съпротивление, напрежение и ток потенциал на кожата сред други измервания. Изпитванията на машини за над 3600 вещества, включително храни, добавки и токсини, витамини, минерали и много повече.

Устройството може да се използва за тестване на артрит.Според революция живите системи в този сайт:”Има много видове Биорезонансна тестване, но всички те споделят общата характеристика на се основава на използване на енергийните и информационните качества на човешката физиология, за извличане на важни клинични и / или диагностична информация. Големите предимства на този подход са:Неинвазивни, следователно няма странични ефекти.Възможност да се установят точната информация относно състоянието на вътрешните органи и вредни фактори, подадени в тях, включително и много органи и тъкани, обикновено недостъпни за диагностичното проучване, освен при условия на аутопсия (т.е.следкланичен преглед).Възможност – в случая на най-еволюирала форма на биорезонансната тестване, както е използван в Невярно Терепефтичния контрол   ефективно да даде приоритет на тази информация от гледна точка на системи , включени в изискан тест

биорезонансна “алгоритъм”, която е поредица от тестови стъпки извършвани рутинно в практиката. ”

Как да се противодейства на скептиците.Разбира се, винаги ще има скептици, които изцяло отхвърлят всякакви алтернативни методи за здравеопазване, а защото всичко за този процес е напълно естествено и здравно-даване, там е наистина няма какво да губи.Докато тест за алергии е голяма част от тази процедура, е важно да се разгледа всеки токсичност или паразити първо, защото те влияят на функцията на черния дроб, често причинява алергични реакции тип. Изпитванията за машина за паразити в храносмилателния тракт, които могат да бъдат лекувани с лекарства, диета и / или промени начина на живот, заедно с хранителни добавки. Ако функцията на черния дроб може да бъде напълно възстановено, общото здраве и хармония подобрява и тест за алергии, дори може да не е необходимо.

Тестът е идеален за тези проблемни области.Тези, които имат проблеми с храносмилането, като например синдром на раздразнения стомах (ИБС), подуване на корема, диария или запек рецидивиращ.Кожни оплаквания като екзема, обриви и сухо.Слузни проблеми като задръстванията синусите.Проблеми на ухото.Децата с храносмилателни проблеми, хиперактивност, астма, екзема, проблеми с концентрацията.Необяснима умора, чувство, че нещо “не е съвсем прав”.Проблеми с щитовидната жлеза.Тези, които искат малко помощ от алтернативната медицина, но не искат да се ангажират с дълга поредица от процедури.

Like this:

Like Loading…