Вижте каква ще бъде връзката според деня, в който е започнала

4
Добави коментар
stuklen
stuklen

Искате ли да узнаете какво е бъдеще ви очаква с партньора ви? Според астрологията това е възможно според  датата на която е са започнали …

Искате ли да узнаете какво е бъдеще ви очаква с партньора ви? Според астрологията това е възможно. Денят, в  който са започнали взаимоотношенията предопределя нейния зодиакален знак. Вижте какви ще бъдат взаимоотношения ви спрямо началната дата на връзката ви!

Овен (21 март – 19 април): Очаквайте една силна, енергична и изпълнена с много приключения връзка. В периода на Овена обикновено се свързват хора, които са пълни противоположности. Всеки от партньорите ще се стреми да за пази своята независимост. Сблъсъците не са изключени.Скандалите ще са бурни, но пък сдобряванията ще помните дълго.

Телец (20 април – 20 май): Това е една стабилна и сигурна връзка. В нея най-важно е да има ред. Тук импулсивните прояви са изключени. Отношенията са премерени и спокойни.

Близнаци (21 май – 20 юни): Под този знак обикновено се свързват страстните натури и затова отношенията са нажежени до краен предел. Колкото и взривоопасно да е във въздуха, то е сигуруно, че двамата партньори ще се забавляват много. Във връзка започнала под знака на Близнаци партьорите обичат да разговарят помежду си на много и разнообразни теми. След раздяла те винаги остават приятели.

Рак (21 юни – 22 юли): Взаймоотношенията, зародили се под знака на Рака са надеждни и лоялни. Партньорите се ценят взаимно, а отношенията им са романтични.

Лъв (23 юли – 22 август): Искате да сте под светлината на прожекторите? Това може да очаквате от връзка започнала в периода на Лъва. Вие и половинката ви винаги ще бъдете заобиколени от много приятели. Романтика в тази връзка почти няма да има, тъй като този зодиакален знак е материалистичен.    Дева (23 август – 22 септември): Очакват ви практични, отговорни и педантични отношения. Във връзката винаги ще има ред и яснота. От взаимотношения започнали под знака на Дева не може да се очакват силни страсти.

Везни (23 Септември – 22 Октомври): Партньорството, започнало под знака на Везните винаги е нежно и спокойно. В тази връзка ще намерите перфектния баланса между страстни и романтични отношения с партньора, както и между приятни събирания с приятели.

Скорпион (23 Октомври – 21 ноември): Във взаимооотношенията винаги ще има една много тънка нотка на подозрителност. Партьорите са лоялниедин към друг. Страстите в отношенията им са толкова много и около тях е нажежени до червено.

Стрелец (22 ноември – 21 декември): Този знак предопределя една приключенска връзка, в която всичко е движение. Дълги пътувания и ваканции по всяко време са отличителните черти на влюбилите се по време на Стрелеца.

Козирог (22 декември – януари 19): Тази връзка е отговорна и практична. От нея не очаквайте силна страст или пък превратни отношения. Тук разумът винаги ще надделява над емоциите.

Водолей (20 януари – 18 февруари): В отношенията, които са започнали по времето на Водолея има много сарказъм и желание за неподчинение. Партньорите обикновено се свързват под егидата на някаква кауза било то лична или пък обществена.

Риби (19 февруари – 20 март): Тези връзки са най-чувствените. Влюбените постоянно демонстрират своята привързаност един към друг. За отношенията тук е характерна и силната ревност, водеща след себе си пагубни последици.

Тагове връзка | отношения | хороскоп | зодиак

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!