Училище excellence

2
Добави коментар
andreykvk
andreykvk

Училище excellence за английски език. То заема уникално място сред Българските училища по английски език. Училището се намира в близост до центъра на София, в тиха и красива престижна област, в която повечето от студентите имат възможност да ходят на училище пеш, тъй като те живеят наблизо.

В училището по всяко време на годината има повече от 250 студенти, участващи в най-малко 30 различни националности. Персоналът на училището е горд лично да се грижи за всеки ученик, като се вземат предвид индивидуалните им нужди, а не само в класната стая. Ако си търсите курсове по английски в София посетете езиковата школа excellence.

Студенти от класа

Училището разполага с 12 нива на обучение, от ниво за начинаещи до ниво за напреднали. Всяка проучвателна група е ангажирана със средно 13 ученици (максимум 15) или максимум 8 ученици в малки групи (средно по 6). Училището е официален център за Cambridge изпити (Университета в Кеймбридж), както и разглеждането на Софийската търговска камара. Тя също така предлага подготовка за изпитите GMAT, BEC, IELTS, TOEFL и изпита „Бизнес английски“ и „Английски за туризъм.“

• предлага и допълнителни курсове като „Английски за професионалисти“ и програмата на академичната учебна година.

• Училището е добре оборудвано с център за самоподготовка, библиотека, компютри, ползване на интернет и електронна поща.

• На специално проектирани класните стаи имат най-модерно оборудване, като се вземат предвид нуждите на всички ученици.