Ицо Петрофф разтресе България: Слави Трифонов мачкаше чаршафите с млад ромски рапър (скандални разкрития)

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Сензационно разкритие направи рокаджия и гей №1 у нас Ицо Петрофф. По време на пресконференция, на която представи новата си книга „Петзвезден живот – тайните на гей елита”, председателят на Движение „ЛГБТ Идея” за хора с различна сексуална ориентация обяви, че Слави Трифонов е имал интимна връзка с млад ромски рапър.

„Един шоумен, който вече със зъби и нокти се бори да стане президент, финансирани от съмнителни бизнес олигарси, каквито са Цветан Василев и Гриша Ганчев, в нашите среди носи името Славуца. Това е небезизвестният Слави Трифонов„, коментира рокаджията.

„По времето, когато са били много близки с друга звезда Камен Воденичаров, двамата са имали по-други отношения.  Ако Камен Во харесал някой пич, веднага звъни по телефона на Господаря и му казва, че има интересен човек за него, ако той има интерес, може да му го предложи“, разкрива сензационно геят Ицо Петрофф.

„Слави е поставял условие да изпълнява активната роля в сексуалния контакт. Така е възникнал конфликт между единия ромски рапър, чийто прякор е Якудзата, който не е бил съгласен да бъде пасивният. Този рапър участва в „Мюзик Айдъл“ и там се разрази голям скандал с него“, обяви председателят на Движение „ЛГБТ Идея”.

„Другите две лица се казват Боби Малкия и Мартин. Те са в друга ромска формация и познават лицето Слави Трифонов. Те са категорични, че Славуца е имал същите забежки и към тях. Едното момче, Мартин, не е бил съгласен, докато другото – Боби Малкия е имал контакт с него. Все още не знам до каква степен е бил контактът, дали е било само самозадоволяване или се е стигнало по-далече“, сподели още той.

Само за Агенция БЛИЦ рокаджията и гей №1 Ицо Петрофф обяви, че разполага със сензационна снимка, с която ще докаже твърденията си за интимния контакт между Славуца и рапъра Боби Малкия. По думите му фотосът е изключително шокиращ и ще бъде предоставен в най-скоро време.

Източник: Blitz.bg

Ицо Петрофф разтресе България: Слави Трифонов мачкаше чаршафите с млад ромски рапър (скандални разкрития) 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)