Какво крият от Google Earth – военни бази, извънземни или нещо дргуо? (снимки)

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Да покориш Мон Блан и да се разходиш по Великата китайска стена – това вече е напълно възможно и безплатно, благодарение на Google Earth. Но дори и Google Earth крие неща, които не трябва да виждаме. Това са места, в които според теоретиците на конспирациите се крият тайни градове и НЛО. Тези места са пикселизирани, замазани или направо скрити.
Противоречивият HAARP (Програма за високочестотни активни изследвания на полярното сияние) се намира в близост до границата между щатите Вашингтон и Орегон.

Има област в Русия в сибирската тундра, която е добре прикрита от Google Earth. Никой не знае какво точно има там. Най-близкият град до това място е Егвекинот.

Портлауаският затвор в Ирландия е строго охраняваният дом на някои от най-опасните престъпници. Въпреки че не е замазан от Google Earth, по-внимателен поглед установява, че нещо не е наред. Затворът все едно не е част от общия пейзаж.

Фарьорските острови са автономия, но все пак част от Дания. Заемат територията на 19 вулканични острова между Исландия и Норвегия.

Нефтена рафинерия в Унгария е изискала от Google територията й да бъде стрита. Не е посочена основателна причина за това.

Кангтега, известен като Снежната седловина, е голям връх в Хималаите в Непал. Висок е близо 7 000 метра.

Според бившия холандски премиер Рууд Люберс 22 американски атомни бомби се съхраняват в бункери на авиобазата Волкел. Сред тях са термоядрени бомби B61, за които се смята, че са четири пъти по-мощни от бомбите, пуснати над Хирошима и Нагасаки през 1945 г.

Язовирът Кеоуи, Южна Каролина, също е замъглен в Google Earth. Водата от язовира се използва за охлаждане на намираща се наблизо ядрена централа. „Защо го крият от нас? Може би крият факта, че това не е просто резервоар. Каквото и да е, някой не иска да го виждаме“, пише конспиратор

Част от филипинския град Валенсия е пикселизирана, като някои предполагат може просто да става въпрос за недоглеждане.