Какво се крие зад убийството на бизнесмена Александър Антов?

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Не знам дали сте забелязали, но всички родни телевизии трупат рейтинг, възползвайки се от гражданското недоволство след убийството на Тодор то Враца, но като че ли всички забравиха за двата показни разстрела в София, които също са толкова важни, колкото и смъртта на младото момче. Е, ние от Neutralen.com не сме забравили за тях, затова ви предоставяме няколко интересни разкрития, около убийството на Александър Антов.

Следите при убийството на 63-годишния бивш шеф на модна къща „Агресия“ Александър Антов водят собствеността на завода му на бул. „Рожен“ 22 в София, твърдят отлично запознати с дейността на ликвидирания бизнесмен. Той беше убит с два куршума в тила на 8 януари, а престъплението още не е разкрито. Комбинацията се задействала още в началото на 2014 година.За да успее да спаси бизнеса си, Антов включил в схемата дъщеря си Мая, сестра си Кристина, съпруга й Виктор, счетоводителка от „Агресия“ и още няколко приближени, съобщава столичен седмичник. Интересите около терена, където е предприятието, били огромни. Апетити към мястото имали няколко компании, които се надявали да придобият активите от съдия-изпълнител, който ги е описал през януари 2015 година.

Антов обаче започнал да прехвърля земите и сградите на няколко дружества, в които участие имат подставени лица, но се контролират от членове на семейството му. В същото време Антов имал предварителни договорки с няколко заможни родни бизнесмени да им преотстъпи апетитния терен, оценяван на над 15 милиона евро, ако покрият дълговете му. В последните месеци обаче задействал схевата, която щяла да му осигури запазване на активите. За това се консултирал с мастити адвокати.

Заради серията от прехвърляния сделката била блокирана в съда. Полицията вече е е проверила кой има интереси от сделката с огромния терен на „Рожен“ 22. Появили са се интересни имена, но колкото повече време минава, толкова по-трудно ще се стигне до разплитането на убийството, заявява източник от средите на МВР.

Какво се крие зад убийството на бизнесмена Александър Антов? 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)