FRONT ROW: Най-стилните тоалети от първия ред на Valentino Haute Couture

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес даваме началото на една нова рубрика! Наричаме я FRONT ROW, защото ще има за цел да разглежда стила на любимите ни звезди в една по-различна и изцяло модна среда – първият ред на бляскавите ревюта! Кои са най-стилните визии, които красят първите редици и кои са известните лица, получили заветните покани за ексклузивните колекции!? Тук е мястото да разберете!

И тъй като седмицата на Haute Couture модата завърши само преди ден, имаме доста материал за разглеждане! Публиката на едно от ревютата обаче се откроява особено силно и веднага привлича вниманието ни! Става въпрос за ревюто на Valentino и неговите изумителни гости. Излишно е да правим каквито и да било сравнения, но първия ред на шоуто изглеждаше като своеобразна колекция от най-изумителните тоалети на модната къща, а общия стил надминаваше появите на който и да било червен килим до сега. Но може би така се получава, когато на едно място се съберат водещи експерти и модни любители. Като започнем от блогърката Кристина Базан, преминем през Оливия Палермо и Мирослава Дума, Анна Дело Русо, Синди Крауфорд, Лорд и достигнем до самия Валентино, видяхме една изумителна феерия от нежни рокли, красиви палта, дълги поли, костюми и отличителни аксесоари, изцяло издържани в царствения стил на модната къща.

Не можем да сравним елегантното усещане на Valentino Front Row с нищо до тук! То определено се отличава от небрежния-кежуъл стил на останалите ревюта, в които по-важното е случващото се на самия подиум. Но италианския луксозен бранд винаги се е отличавал! Не случайно името му е едно от най-известните и разпознаваеми в индустрията. За да придобиете по-ясна представа за какво ви говорим, представяме ви любимите си тоалети от първия ред на Valentino Haute Couture Spring Summer 2016!

Автор: Преслава Цачева Снимки: VOGUE Россия