КЛЮЧ И КАТИНАР – Намери ме

3
Добави коментар
Addicted2love
Addicted2love

ВАЖНО:

• Единствено регистрацията за събитието и предварителното плащане на таксата за участие гарантира запазване на твоето място и участие в партито. • Брой места за партито: 20 жени/20 мъже • Ако имаш затруднения с регистрацията или със записването за събитието, можеш да се обадиш на телефон: 0896576873 

КАКВО ДА ОЧАКВАШ ОТ ПАРТИТО

Парти „Ключ и катинар“ Казват, че всяко начало е трудно. Може и да е така, но при нашите партита това НЕ важи! Подготвили сме ти страхотни „оправдания“, с чиято помощ няма да се чудиш как да заговориш останалите на партито и с лекота ще се запознаеш с много хора, при това най-желаните от теб. Разбира се, това ще стане под формата на нестихваща музика и много танци.

Приготви се за нестихващо веселие, закачливи погледи, нови приятелства, а може би и нова любов – шансовете са изцяло на твоя страна.

Това парти tи дава възможността да се запознаеш с максимален брой хора и да си имаш перфектното извинение за това. Този формат дава отговор на въпроса „Как да заговоря симпатичната дама на бара?“, „Как да се запозная с чаровника отсреща?“. 

На входа всяка дама, която участва в събитието, получава катинар, а всеки господин – ключ.  Целта е да заговаряш представители на срещуположния пол и да изпробвате дали ключът пасва на съответния катинар. Заговарянето на отсрещния е лесно – причината вече е измислена!

Ако има „съвпадение“, предавате ключа и катинара на специално обозначено място и получавате  шот на бара!