Интервю с марсианец шокира интернет! Вижте какво разкрива…

2
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

Интервю с марсианец шокира интернет! Уфолози и любители на конспирациите от цял свят не спират да разпространяват в мрежата видеото, в което извънземно същество разкрива откъде произлизаме, как се е озовало тук и какво се е случило с планетата му. Razkritia.com попадна на записа през YouTube канала на един от най-върлите търсачи на НЛО специален агент Владимир Лисичков.

Клипът е само първата част от цялото интервю. Естествено, най-логичният въпрос е как се води интервю с извънземно, на какъв език? Разговорът се води на чист български, като на въпроса на интервюиращия „Откъде владееш моя език“, извънземното отговаря: „Ние сме тези, които ви дариха с тази реч“. Извънземното обяснява как ресурсите на неговата планета са се изчерпали, водата пресъхнала и започнали да търсят други планети. „Пътувах стотици години, докато ви намеря, сега съм болен. Страхувам се от човеците в черни костюми, те ме преследват“, казва инопланетянинът.

Интервюиращият уточнява, че става въпрос за интергалактическа полиция, спецчасти. Агент Лисичков изрично уточнява в описанието на клипа: „Това е кратък филм, върху който работя. Публикувам първата част, за да видя какви ще бъдат настроенията след него и дали ще привлече интерес“. Видеото не претендира за автентичност, въпреки това предизвика не само масов интерес, но и паника сред някои потребители. „Защо пък да не е истинско“, питат се фенове. Истината е някъде навън…