Момичетата се “разтапят” и от добри момчета

2
Добави коментар
Ivan_Nachev
Ivan_Nachev

Момичетата се “разтапят” и от добри момчета Какво е чувството Бекъм да ти сервира кафе на улицата?

Дейвид Бекъм показа, че освен много добър футболист е и прекрасен човек. А доброто сърце понякога личи от малките жестове.

Старши фелдшерът Катрин Майнард се спира на улицата в Лондон, за да помогне на възрастен мъж, който е паднал на тротоара в безпомощно състояние. “Чаках с моя пациент за линейка, за да го преместим в болница. Навън беше много студено. Стоях клекнала до него и се опитвах да му помогна. Изведнъж, погледнах нагоре и видях някой, който много приличаше на Дейвид Бекъм. Той се усмихна, поздрави ни и се качи в колата си. Погледнах пациента си и му казах: “Мисля, че това беше Дейвид Бекъм”. Десет минути по-късно той се върна с чаша кафе за мен и топъл чай за пациента. Бях толкова благодарна за постъпката му. Не можех да повярвам, че се върна в студа, просто за да ни донесе топли напитки.”

“Благодаря ти, Дейвид Бекъм, че купи кафе за мен и чай за пациента”, написа Катрин в социалната мрежа Twitter.

А ние подозираме, че след тази среща Катрин е била с по-подкосени крака и от пациента си. Много талантлив футболист, престъпно красив мъж и трогателно добър човек! Някои хора са чак потискащо съвършени!