Звезда на Playboy почина от инсулт на 34 г. | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

СЪДБА
Звезда на Playboy почина от инсулт на 34 г.
Красавицата се оплакала от болки във врата и само няколко часа по-късно починала от запушване на сънната артерия

05 Февруари 2016 13:35
0

принтирай

|

текст

Моделът на Playboy и звезда на социалните мрежи Кейти Мей почина в четвъртък след обилен инсулт – съобщи списание People.

„Потвърждаваме новината за смъртта на Кейти Мей – майка, дъщеря, сестра, приятелка, бизнес дама, модел и кралица на Snapchat“ – се казва в съобщението на семейство Мей. „Тя страдаше от болки във врата и се обърна за помощ към лекар. След това тя получи запушване на сънната артерия и в понеделник, 1 февруари почина“.

Моделът отглеждаше сама своето дете и оставя 7-годишната си дъщеря Миа сираче. На сайта GoFundMe бе открита сметка за събиране на помощи за продължаване образованието на дъщерята. Досега са събрани $10 000.

“Искам да убедя хората, че да бъдеш модел и да си интелигентен не е антагонизъм, а реалност“ – споделя Кейти Мей за Huffington Post. „Всеки може да бъде много повече от това да продава протеини и чай в социалните мрежи. И не трябва да е кинозвезда или музикант, за да има влияние в обществото“.

Нейният последен постинг в Instagram е от понеделник – деня на смъртта й, макар тя изобщо да не споменава, че има здравословен проблем. На снимката тя е по бикини на плажа и тя поздравява всички с един „страхотен, но много ветровит понеделник в Ел Ей“. Няколко часа по-късно тя вече не е жива. 

 

 

“Искам да убедя хората, че да бъдеш модел и да си интелигентен не е антагонизъм, а реалност“ – споделя Кейти Мей за Huffington Post. „Всеки може да бъде много повече от това да продава протеини и чай в социалните мрежи. И не трябва да е кинозвезда или музикант, да да има влияние в обществото“. 

Нейният последен постинг в Instagram е от понеделник – деня на смъртта й, макар тя изобщо да не споменава, че има здравословен проблем. На снимката тя е по бикини на плажа и тя поздравява всички с един „страхотен, но много ветровин понеделник в Ел Ей“. Няколко часа по-късно тя вече не е жива. 

 

 

Списание Playboy през септември миналата година обяви Кейти Мей за „Звезда на социалните мрежи“ в специален материал, наречен “Social Media Stars.” През ноември 2015 тя се появи и в Sports Illustrated.

Мей е израснала в малко градче край Питсбърг, където нейните родители били учители, а тя била мажоретка на местния футболен отбор. След това тя станала професионална мажоретка и участвала в „Супер боул“ и „По Боул“.

Тя работела като пи ар агент, а моделството било просто нейно, като основно е работела за онлайн приложението JetBet.