Малена – магазин за стягащи бикини с крачоли италианска коригираща бикина М Л ХЛ 2ХЛ ХХЛ стягащи гащи Okay-up стягаща бикина

2
Добави коментар

Okay-up стягаща бикина с крачоли с висока талия с дебелина 150 DEN на италианската марка за чорапи и чорапогащи Donna BC. Продуктът представлява стягаща колан-бикина с крачоли и има оформящ и прибиращ ефект. Моделът прави корема плосък и намалява с един размер от обиколката на бедрата, специална технология за повдигане на задните части; памучно парче между краката. Продуктът е особено подходящ за носене веднага след раждане (с изричното предписание и одобрение от лекар), след операции на корема и за ежедневна употреба без медицински причини. Моделът се носи върху бельото или върху чорапогащник. На всеки един артикул е удостоверено, че артикулът е Произведен в Италия (Made in Italy).

Състав: 86% полиамид, 14% еластан

Допълнителна информация относно размерите: IT 2 = S/M; IT 3 = L; IT 4 = XL; IT 5 = XXL

Допълнителна информация: Продуктът е предназначен за пране на 30градуса; не може да се третира с препарати, съдържащи хлор или да се избелва с кислород; не бива да се суши в сушилня; не бива да се глади; не бива да се чисти химически или да се подлага на влажно химическо чистене. 

Продуктът е наличен в Магазин „ИВАН ВАЗОВ“ – ГР. СОФИЯ. Оставете съобщение или звъннете на тел. 0886 106 308 при желание за проба в Магазин „СВЕТА ТРОИЦА“ – ГР. СОФИЯ.