ТОП ОФЕРТА Черна гора и Хърватия- 3 – Alegra Vi Tur

1
Добави коментар
alegravitur
alegravitur

TОП ОФЕРТА Черна гора и Хърватия- 3

Цена от: 285 лв.

Маршрут: София- Будва-Дубровник- Котор- Улцин -София Продължителност: 4 дни / 3 нощувки Транспорт: aвтобус

Дати:

29.04.2016- 03.05.2016 – 285 лв

05.05.2016- 08.05.2016 – 295 лв

21.05.2016- 24.08.2016  – 295 лв

03.09.2016- 06.09.2016  – 295 лв

22.09.2016- 25.09.2016  – 285 лв

Цената от 260 лв при група от 35 човека включва:

 – 3 нощувки + 3 закуски – 3 вечери в хотел 3 *

– транспорт и транспортни разходи с автобус 3 * ;

– екскурзоводско обслужване и водач от фирмата;

Цената не включва:

– медицинска застраховка (около 7 лв на човек при 5000 ЕВРО покритие, за клиенти над 65 год. има оскъпяване);

– доплащане за самостоятелна стая – 30 % от пакетната цена;

– екскурзия до Дубровник при минимум 20 човека- 15 евро;

– екскурзия до Котор при минмум 20 човека – 10 евро;

– разходка до о-в Локрум с корабче – 10 евро(с включена входна такса за Локрум);

– сити такси за хотелите около 1 евро на нощувка, заплаща се на място;

– музейни такси (по желание) – за ориентировъчни цени виж МУЗЕИ.

Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси.

ОТСТЪПКИ: – деца до 11.99 г. => 30%, при настаняване с двама възрастни; деца до 17.99 г. => 3% от пакетната цена; – студенти и пенсионери, за пътували минимум 2 пъти с фирмата => 2% от пакетната цена; – записалите се в офиса ни между 12:00 и 13:00 ч. ще получат =>2% отстъпка от пакетната цена.

Могат да се ползват само два вида отстъпки!!!

 

1 ден. Тръгване от Бургас, Сливен, Хасково, Пловдив Пазарджик (срешу доплашане).Тръгване в 07:00 ч от международна автогара Сердика- София.  Отбиване в Будва за 2-3 часа. Рзглеждане на Будва – метрополисът на Черна гора. Посещение на малката църква „Свети Сава” от XIV в., римските бани от III – IV в., цитаделата (която днес се използва за театрална сцена) и Археологическият музей, в който са събрани всички артефакти от множеството средиземноморски култури, участвали в историята на Будва. Пешеходна разходка до Старият град на Будва който гордее с множество заведения, галерии и магазини, които могат да задоволят всеки вкус и стил. Настъняване в хотел на брега на 30 км от Будва. Вечеря. Нощувка в Черна гора.

2 ден. Закуска. Свободно време или екскурзия по желание до Дубровник. Разглеждане на Дубровник с екскурзовод. Крепостни стени и кули, тесни улички, фонтани, катедрали, часовникови кули, каменни плочи, манастири и църкви. Това е градът на най-красивите кафенета на открито. Разглеждане на Княжев двор, паметника на Орландо /1418г./, улица Страдун, черквата “Св.Спас”, Францисканския манастир, Доминиканския манастир, черквата “Св.Влах” – светецът, защитник на града. Част от задължителната програма е Дворецът на Принцовете, построен от Онофрий делла Кава в готическо-ренесансов стил на мястото на предишния дворец от XII-XIII в. Свободно време или разходка до остров Локрум. Вечеря. Нощувка в Черна гора.

3 ден. Закуска.  Свободно време или екскурзия по желание до Котор срещу доплащане при мин. 20 човека. Отпътуване за  Котор – едноизумително съчетание от планина и море. Разходка в Котор -сгушил се е в тясното плато в подножието на варовиковия планински масив Ловчен, издигащ се на югоизток от града. Известен като – невестата на Адриатика. Котор и до днес счита крепостните стени за едно от най-важните наследства, завещани от миналото. Те са навсякъде – около града, над града и около укрепения хълм „Свети Иван”. Най-старата археологическа находка в Котор е раннохристиянска базилика от VI в., открита под църквата „Света Мария Коледяте” в непосредствена близост до главната порта на Стария град. За символ на Котор обаче се смята катедралата „Свети Трифон”, построена през X в и осветена през XII.  Разглеждане на Часовниковата кула, „Стълб на срама”, Църквата „Свети Лука” църквата „Св. Николай” и църквата на манастира „Св. Клер”; площад „Св. Лука” ибароковия дворец от ХVIII в., някога изпълнявал функцията на руско консулство, театър „Наполеон” от XIX в., по-късно превърнат в Кметство и днес – част от хотел, Готическият дворец „Бескуча” и разбира се – пристанището. Вечеря.  Нощувка в Черна гора.

4 ден. Закуска. Отпътуване за Бълграия с фото пауза на остров Св Стефан и вторa фото пауза на Шкодренското езеро. Пристигане в София вечерта.

 ТАЗИ ПРОГРАМА Е ПРОДУКТ НА “АЛЕГРА ВИ ТУР”.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

– По всички автобусни програми има възможнст за тръгване от Бургас, Сливен, Хасково, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Русе, Плевен и Велико Търново (срещу доплащане);

– Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт. Фирма „Алегра Ви Тур“ Ви съветва при наличност на два документа лична карта и задграничен паспорт по време на провеждане на екскурзията да носите със себе си и двата документа и да ги съхранявате на две отделни места.

– Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни. 

– Срок за записване: до запълване на свободните места.

– Начин на плащане: аванс в размер на 30 % от пакетната цена за автобусен вариант и 50 % при самолетен вариант  на човек при записване, доплащане до 15 работни дни преди датата на отпътуване.

– Възможно е в някои от хотелите да изискват такса при напускане или настаняване в хотела, тарифата се определя според категоризацията в съответната държава. Таксата се заплаща на рецепция или от водача преди настаняване.

– Всеки има право да ползва до две отстъпки: ранни записвания към съответната програма ако има + 1 от стандартните или 2 от стандартните.

– деца до 11.99 г. => 30%, при настаняване с двама възрастни; деца до 17.99 г. => 3% от пакетната цена;

– студенти, пенсионери и за пътували минимум 2 пъти с фирмата => 2% от пакетната цена;

– Записалите се в офиса ни между 12:00 и 13:00 ч. ще получат => 2% отстъпка от пакетната цена

– Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.

– Туроператорът препоръчва на своите клиенти да носият в себеси  от месната валута в съответните градове когато пътуват.

– Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.

– Агенцията си запазва правото за промени в последователност на изпълнение на програмата.

– Минималния брой за осъществяване на пътуването е 35 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.

– Пътуванията се заплащат в български лева или евро/ по курса на БНБ към деня на плащане/.

– Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.

– При самолетните програми, когато се ползват полети на WIZZ air  цената на чекирания  багаж или голям салонен багаж може да се каже в деня на резервацията. В някои от програмите има възможност багажа да бъде даден по-рано и изпратен с автобусната група. Туристическата агенция не носи вина или каквато и да е отговорност за загубен, закъснял или откраднат багаж. Информация за условията за багаж може да видите в  WIZZ air

– На програмите с включен самолетен билет, пакетната цена може да претърпи промени в зависимост от

цената на самолетния билет.

– По чл. 42 от ЗТ застраховката е направена в „ОЗК № 0703-160-2014-00002.

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЕСТИНАЦИИТЕ:Будва-Дубровник- Котор