Истинското олицетворение на злото е само на 14 години!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Ежедневно ни заливат новини за престъпления. Едни от тях са направени случайно, по невнимание, но други са добре обмислени и изключително жестоки. Още по- зловещи са престъпления извършени от деца. По презумция възприемаме децата като безкрайно чисти и непринудени създания, които не са способни да навредят някому.

Оказва се, че и при децата има изключения. Дори и сред тя се срещат серийни убийци. Един от най- жестоките серийни убийци в САЩ е 10 годишно дете- Джеси Померон. Познат още с прякора Момчето Демон, той е невероятно зъл. Няма официално диагностицирано психично заболяване, въпреки, че слушайки записите от разпитите  му всеки нормален човек е категоричен, че Джеси

Advertisement:

е психопат.

Роден през 1859 г. той е второ дете в семейство на работници. По рождение дясното му око е съвсем бяло и по- големия му брат непрекъснато го тормози заради този факт. Бащата е пияница и често бие Джеси. Нещата обаче достигнали до своя връх, когато подгонил момчето да го налага с камшик. Майката подгонила съпруга си с нож и   Джеси успял да избяга. Той никога повече не се прибрал в къщи.

Малкото момче имало нужда да излива някъде гнева си и започнал да измъчва беззащитните животни. През деня докато нямало никой в къщи, той измъчвал и убивал птички, котките на съседите и др. Не след дълго това занимание придобива зловещи размери. Той се съсредоточава към

хората. Той вече е на 12 години, когато среща първата си жертва- четири годишния Уилям Пейн. Момчето оцелява, но е намерено закачено за китките за едно дърво и жестоко пребит. Следва подобен инцидент и със седем годишно момче.

Джеси изпитва истинско удоволствие от действията си, но разбира се, и това му омръзва.

На 14 години извършва първото си убийство. Жертвата е 10 годишно момиченце. То е жестоко пребито, убито и тялото му е скрито в печката в мазето. Следващата жертва е нарязана на парчета.

Разбира се, Джеси е заловен на 14 годишна възраст и осъден на смърт, но присъдата е заменена с доживотна заради възрастта си. Умира през 1932г на 73 години.