Кати Пери замесена в мистерия с убийство и фалшива самоличност | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ТЕОРИЯ НА КОНСПИРАЦИЯТА
Кати Пери замесена в мистерия с убийство и фалшива самоличност
Конспиративна история замеси убита преди 20 години „Мис Малка Красавица“ ДжонБене Рамзи, поп-дивата Кати Пери и кандидатът за републиканската номинация за президент Тед Круз в една странна крими история

27 Февруари 2016 23:08
0

принтирай

|

текст

Интернет гъмжи от конспиративни теории и една повече или по-малко, какво пък толкова!

Да, ама не!

Защото тази конспиративна история замеси убита преди 20 години „Мис Малка Красавица“ ДжонБенè Рамзи, поп.-дивата Кати Пери и кандидатът за републиканската номинация за президент Тед Круз.

Историята е следната:

Шестгодишната ДжонБенè Рамзи от град Болдър, щат  Колорадо е открита в мазето на фамилната къща обесена през 1996 г. и досега мистерията не е разгадана: разследването не може да установи нито кой е убиецът, нито мотиви, няма и обяснение. В същото време родителите на момичето се държат странно и не демонстрират безутешна мъка и страдание от загубата на единственото си дете, което още от малка става звезда.

ДжонБенè Рамзи изчезва точно на Коледа – на рождения си ден. Уж е отвлечена и похитителите искат $100 000 откуп, но те нито се обаждат, нито настояват да им бъдат платени парите. Цялата полиция в Колорадо е вдигната на крак и издирва момиченцето навсякъде, а то се оказва…мъртво в мазето на родителите си. На два пъти има опити родителите да бъдат осъдени, но съдебните процеси се провалят при странни обстоятелства. И мистерията остава неразгадана 20 години.   

През декември 2014 г. в You Tube се появява странно видео, качено от някой си Дейв Джонсън, който оспорва всички досегашни факти и версии около казуса с ДжонБенè и предлага своята версия за симулирана смърт и „прераждането“ на покойната малка кралица на красотата  в Кати Пери. 

„ДжонБенè не е мъртва, никой не е умирал, никой не е наранен“ – разказва Джонсън във видеото. „Но тя е била пожертвана. Жертвата касае само името на момичето и тази жертва е в името на нещо – в името на това да стане звезда“. 

 

 

 

Две години никой не обръща внимание на това видео и то си съществува почти незабелязано. Докато наскоро изведнъж то не привлича отново внимание е не се превръща във вирусна сензация, като вече е гледане от над 1 млн. души.

„ДжонБенè се превърна в звездата Кати Пери и това е факт“ – казва Джонсън. „Така че ако продължавате да лъжете, че малкото момиченце е починало, може да бъдете подведени под отговорност за лъжливи показания или лъжесвидетелстване за убийство“.

Във видео-разказа си Дейв Джонсън предлага доказателства, които според него доказват неговата теория. Едната е, че родителите на Кати Пери – евангелистите Кийт Хъдзън и Мери Пери удивително приличат на родителите на ДжонБенè – Патси и Джон Бенет Рамзи.

Патси умира от рак през 2003, а съдбата на бащата не е известна – той също е изчезнал.

 

Снимка на ДжонБенè Рамзи, която липсва в семейните албуми, но се появи наскоро – уж била направена от „приятели на семейството“ през 1996 г. 
–––––––

2006 г. бележи началото на кариерата на Кати Пери, като много малко е известно за нейния живот преди това – освен че е бил изпълнен с трудности и никакъв успех.

През април 2015 се появява ново видео на друг потребител Jungle Surfer, който подема версията на Джонсън и намира доказателство за нея в приликата на „веждите на родителите“:

„Човек се ражда с формата на веждите и тя не се променя“ – казва Jungle Surfer. „А вижте техните вежди – те са като две капки вода. Както знаете, развлекателния бизнес е една загадка – никога не знаеш кое е истина и кое не“. 

 

 

 

Дейв Джонсън твърди, че в биографията на Кати Пери има може би петна точно в годините между 1996 и 2006, когато се появява във видео клип на евангелистката метъл група P.O.D. След което кариерата й тръгва нагоре и след това изведнъж стана световно известна с хита “I Kissed a Girl”  през 2008.

Официалната й биография гласи, че тя е родена на 25 октомври 1984 г. като Катрин Елизабет Хъдзън, в Санта Барбара. докато ДжонБенè е родена 6 години по-късно – на 25 декември 1990.

Това е първият необорим контра-аргумент, който пусна в Twitter потребителят Ryan Witalison.

Той споделя, че тези, които измислят конспиративните истории би трябвало да се заемат най-напред с това как ще решат проблема с разликата във възрастта: „Толкова много луди хора крачат по света“ – пише Ryan Witalison. 

Във видеото на Джонсън снимка на малката Рамзи постепенно се превръща в снимка на Кати Пери, като той отбелязва къде вижда прилики.

Той пуска и версията, че всъщност републиканският кандидат за президент Тед Круз e серийния убиец Зодиак, който държи в ужас за Калифорния в края на 60-те и 70-те години и който все още сме смята да неразрешен криминален казус. Макар че има арестуван и осъден човек – Денис Рейдър, който излежава доживотна присъда.

Може би най-точният коментар на този нов жанр в Интернет прави потребителят Джъстин Прохаска: 

Тед Круз е серийният убиец Зодиак. Кати Пери всъщност е ДжонБене Рамзи.  Колко неща научавам от Интернет!