Модният блогър Мариета Зайкова в сватбени тоалети от Bridal Fashion

1
Добави коментар
aneliyapetkova
aneliyapetkova

Модният блогър Мариета Зайкова в сватбени тоалети от Bridal Fashion

Известният моден блогър от followmarietta.com – Мариета Зайкова блесна с красивите сватбени кутюр тоалети на Bridal Fashion в мулти-тематична фотосесия.

В концептуално различни декори, създадени с много стил от Diana’s Angels от SEC в Paradise center, красавицата представи най-горещите тенденции, както в декорациите на събития, така и в булчинските и вечерни рокли на Pronovias, Atelier Eme, Sherri Hill, My lady и Roccobarocco от бутик Bridal Fashion, реализирани от фотографа – Радослав Кръстев-Takashi studio.

В първата тема – „руска зима” най-актуалния модна блогър представи изключителна булчинска рокля на каталунския гигант Pronovias – една нежна дантелена феерия от фино chantily с ръчно нашити цветя от друг вид френска дантела, уникален шлейф и гол гръб.

За втората тема – „прованс”, Мариета избра тоалет в 2 части във винтидж стил отново на каталунската марка, изработена от микадо с релефни цвятя и дантелена горна част с красиво копринено бие около врата.

Третата тема – „Елфска сватба” беше представена с рокля от двуцветна естествена коприна в бледо жълто и екрю в интересен дизайн и дантелена корсетна конструкция на италианската марка от Верона – Arelier Eme.

За тема номер 4 – „Санторини” изборът бе изящна рокля в „А” линия с висока талия и корсетна част, инкрустирана с хиляди кристала Swarovski на израелската ексклузивeн бранд – My Lady Haute Couturе.

Кристално изкушение от същата марка в оушено златисто с 6000 кристала Swarovski в линия „русалка” се вписваше прекрасно в тема „Маракеш”.

Ефирна и обемна рокля отново на My Lady Haute Couturе стоеше идеално в кът „Венеция”,
а градинската сватбена идея бе представена с риза от естествена коприна на цветя на италианската марка Roccobarocco и обена пола от копринено морбидо в цвят екрю.

Накрая красавицата завърши и последната тема „ Baroque” ослепителна в рокля от естествена коприна в солей и цвят „нощно небе” с миниатюрни кристали по цялата долна част и красив бордюр от перли и турмалини, подчертаващи талията на американската марка Sherri Hill.