Факти за звездите, които ще ви променят мнението за тях

1
Добави коментар
Magazine.bg
Magazine.bg

Сподели Tweet Сподели Сподели Email

Стив Бушеми Като млад Стив Бушеми е пожарникар в Ню Йорк. На снимката той можете да видите актьора качен в пожарна кола. Снимката е заснета по време на трагедията на 11.09, когато той оказва голяма помощ в погасяването на пламъците.

Вин Дизел Истинското име на звездата е Марк Синклеър. Сценичнито му име Вин Дизел е анаграма от „I end lives“.

Уди Хареслън Опасни роднини. Бащата на Уди Хареслън е бил наемен убиец. Баща му е убиецът на федералния съдия Джон Ууд Джуниър.

Джъстин Тимбърлейк Майката на Джъстин Тимбърлейк е гледала и актьора Раян Гослинг. Това се случва докато Джъстин и Раян се снимат в филмът „The Mickey Mouse Club“. Двамата стават близки приятели по време на снимките и Гослинг живее със семейството на Джъстин, тъй като майка му трябва да се върне в Канада, за да работи.

Одри Хепбърн Под прикритие. По време на Втората световна война Одри Хепбърн е куриер за борци от съпротивата в Холандия.

Уна Чаплин Звезди роднини. Уна Чаплин е внучка на великия Чарли Чаплин. Майка й е Джералдин Чаплин, чийто баща е Чарли Чаплин.

Долф Лундгрен Голям и умен. Долф Лундгрен има магистърска степен по инженерна химия. Когато среща Грейс Джоунс, той кара докторска степен, а след това заедно заминават за Ню Йорк, където в крайна сметка се насочва към модата и актьорството.

Том Ханкс Велики роднини. Том Ханкс е братовчед от четвърто поколение на Ейбрахам Линкълн.

Силвестър Сталоун Дебюта на Слай не е точно Роки. Първият филм, в който се снима Сталоун е заснет пред 1970 г. и е филм за възрастни.

Кристофър Уокън Укротителя на кралете. Кристофът Уолкън е участвал в цирк, когато е бил на 15 години. Бил е укротител на лъвове.

Даника Маккелър Даника Маккелър е математик и дори има теорема на свое име – Маккелар-Уин.

Елтън Джон Елтън Джон не е точно Елтън Джон. Той е Реджиналд Дуайт.

Тим Алън Тим Алън е арестуван през 1978 година за притежание на кокаин. Излежава 2-годишна присъда. Присъдата му бива намалена, след като става информатор и разкрива други замесени хора, а по-късно е освободен чрез гаранция.

2016, Вин Дизел, Даника Маккелър, Джъстин Тимбърлейк, Долф Лундгрен, Елтън Джон, Кристофър Уокън, Одри Хепбърн, Силвестър Сталоун, Стив Бушеми, Тим Алън, Том Ханкс, Уди Хареслън, Уна Чаплин