Плащам наема си в натура

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Казвам се Наталия и съм студентка втора година.Нормално момиче съм, висока 169см,със средно големи стегнати гърди,малко дупе и дълга почти до дупето кестенява коса.
Уча в друг град и живея на квартира.Хазяинът ми е мъж на средна възраст около 50години,ще го нарека Николай.Той е висок и добре сложен мъж,с тъмна коса и мускулесто телосложение,изгледжа супер за възрастта си.
Още като се нанесох в квартирата,ми направи впечатление,че заглежда доста момичетата в съседната стая.Струваше ми се малко извратено,а може би само така ми се струваше и преувеличавах.Поне в началото не можех да бъда сигурна.
Една вечер се събудих,понеже ми се пишкаше,и отидох до банята.На излизане от там,видях хазяина да излиза от стаята на двете момичета,закопчавайки си ципа на дънките.Погледите ни се засякоха,но той не каза нито дума, аз също.На другия ден двете момичета дойдоха при мен и ми разказаха за какво става въпрос.Имали договорка с Николай.Миналия месец,закъсали с парите и нямали как да му платят наема.Тогава,вместо да ги изхвърли от квартирата,той се възползвал от ситуацията,като им предложил да си платят в натура и те се съгласили.По техните думи,секса с него бил хубав,а и вече не им се налагало да плащат наем.
Минаха се няколко дни от случката и момичетата си заминаха по родните места,останахме само аз и той в апартамента.
Една вечер Ники почука на вратата ми и ме попита дали имам нещо против да му правя компания,да пием по едно и да гледаме мач.Казах му, че от мачове не се интересувам,но бих пила една бира.Отидохме в хола и се настанихме на дивана, бирата беше ледено студена,чак ме побиха тръпки,той пусна мача и започнахме да гледаме.Неусетно,без въобще да забележа,някъде към края на мача бях изпила четири бири и главата ми започна да се замайва леко.Когато мача свърши,Николай предложи да пием по още една и да си поприказваме,да сме се  опознаели.Казах му,че ако иска,може да ме пита за всичко, което го интересува.
– Кажи сега,малката, искаш ли да си говорим за секс, за това какво ти харесва и какво не?Ако те притеснява ще сменим темата…
– Отговорих му,че темата не ме притеснява и няма никакъв проблем да говорим за секс,облегнах се на дивана и той започна да задава въпросите си..
– От кога го правиш и с колко момчета си била до сега?
– Започнах на 17 години с гаджето на моя приятелка,бяхме на рожден ден на едно момиче от нашата компания и нещата станаха.Приятелката ми си тръгна по-рано,а аз останах да помогна с разтребването.Въпросното момче я изпрати до тях и се върна, с идеята да изпрати и мен,да не се прибирам сама,но не стигнахме до нас,а до неговата квартира и така…
– Наталия,не ми изглеждаш като момиче,което си ляга с всеки,но да си легнеш с гаджето на приятелка…” май си лошо момиче”. Кажи ми гледаш ли порно?
– Да,разбира се,та кой не гледа?!..
– Права си, искаш ли да си пуснем малко?
– На къде биеш,Ники? Дай да си говорим направо,без увъртания?
– Добре де,искам да те чукам,още от както се нанесе при мен,искам да ти го сложа. Искам да проникна в тясното ти и стегнато путее,искам да ти оближа младото клиторче,да изцедя соковете си в теб и да те даря с много оргазми.
Докато ми говореше това,вече беше пуснал порно канала,на който даваха как двама чукат една едно русо миньонче.От това,което ми говореше Николай и гледката по телевизора,усетих как се подмокрям,и как малката ми розова путка става все по-мокра.За миг си представих как той ме сграбчва, събува ми клинчето и ми отмества прашките набивайки ми го целия в подгизналото путенце.
-Ехооо,Наталия,къде се отнесе?Ще ми отговориш ли на въпроса?

Погледнах го и излязох от стаята.Направо не можех да повярвам,че съм възбудена от него и изгарям от желание някой да ме чука – грубо, диво, да ми го вкарва целия,после да го изважда и да търка главичката си в клитора ми,да си играе със зърната ми-да ги смуче и да ги хапе.Исках да се върна при Николай,да се разкрача и да се нанижа на хуя му.Исках да ме наебе…
Съблякох се,взех си хавлията и влязох в банята.Пуснах душа и не можах да се стърпя,погалих с ръце тялото си.Първо се заиграх с гърдите,зърната ми бяха щръкнали,започнах леко да ги дърпам и щипя.После едната ми ръка се плъзна под коремчето ми и се заиграх с клиторчето ми,беше вече готово,набъбнало от възбуда. Толкова бях възбудена,че вкарах направо 3 пръста в путето си.В началото ме заболя,но удоволствието скоро дойде и започнах да си ги пъхам бързо,после бавно…И…оргазма ми не закъсня…

Няколко дни след тази случка,си мислех,че ще ми бъде от полза,ако си легна с Николай.Все пак всички знаем,че студентите сме вечно без пари и че всеки спестен лев е от полза.Дълго време обмислях какво да правя и дали да му пусна.Накрая реших,че няма смисъл да се дърпам и евентуално да реши да ме изхвърли от квартирата.Всичко е възможно,може да ме помислите за наивна,но реших да не си изпробвам късмета.
Започнах леко да го предизвиквам.Обличах си блузки с големи деколтета,къси полички и се разхождах така пред него.Навеждах се с цел да забележи сладкото путе което криех с възможно най-изрязаните прашки.Вечер пък,излизах само по хавлия от стаята си и отивах в банята,оставях леко открехната вратата на стаята когато се обличах или събличах.А нощем,тогава можех да освободя напрежението,насъбрало ми се през деня…В тези моменти изцяло се отдавах на удоволствието да се докарам до оргазъм.Мачках си циците,щипех зърната си,галех всяка част от тялото си,а после започавах бавно да масажирам клитора си.Харесваше ми да си представям, че всичко той седи и ме наблюдава с натопорчен хуй и си го лъска докато маструбирам.Искаше ми се Николай да дойде върху мен,да вкарва кура си в стегнатата ми и влажна путка,да ме чука грубо,да ми говори мръсотии,да ме нарича курва и мръсница.Искаше ми се да усетя големия му хуй в тясното ми дупе и да ме напълни цялата…
Една вечер бях с колегите на кръчма,пих доста и едва се прибрах. Засякох Николай на входната врата,явно и той беше ходил да се забавлява.Бях се постарала да изглеждам предизвикателно-пола малко над коляното,с дълбока цепка,блузка с голямо деколте,прилепнала плътно по мен и очертаваща големите ми гърди,високи токчета,гримирана…С две думо ставах и хващах окото.
– Добър вечер,Натали.Как си изкара?
– Здравей,добре беше,не ми ли личи?
– Личи ти,че си се почерпила малко,явно е било приятно и забавно.Я кажи,не заби ли някой колега?Сигурно има много кандидати,да изчукат сладкото ти пиче?
– Не! Не съм забила,чакам някой с повече опит да ми го сложи.
– Това покана ли е ?С огромно удоволствие ще ти сцепя пичката от ебане.-усмихна се той,с леко мазна усмивка.
– Както искаш го приемай. Аз си отивам в стаята и си лягам.
Едва стигнах до стаята ми,още по-трудно ми беше да се съблека,накрая останах само по прашки и със сетни сили се пъхнах под завивките.Сигурно съм заспала почти веднага,защото не съм усетила кога Николай е дошъл при мен.
Събудих се от допира на ръката му по бедрото ми и шепнещите му думи.
– Ей,сладуранке,реших да се възползвам от поканата ти.Имаш ли нещо да кажеш?
Нямаше какво да му отговоря,само разтворих краката си и той директно се насочи към клитора ми.
Усетих го как се пъхна под завивката и ме хвана за бедрата,намести ме, така че да му бъда удобна и започна да ме лиже.Изтръпнах,по цялото ми тяло преминаха вълни,които допълнително ме възбудиха.Започнах да масажирам гърдите си,а Ники прокара ръце по тялото ми и ме хвана за зърната,започна да ги стиска и дърпа,да ги върети все едно настройва радио.След няколко минути усетих, как свършвам, треперех цяла и се гърчех от удоволствие.Той застана над мен и ме целуна,усетих соковете си по лицето и устата му.
– Сега е твой ред да ми порадваш с уста,курвичке.
Не казах нищо,само дръпнах боксерките му и хванах хуя му с ръка,приближих устните си до главичката му и го поех в устата си.Усетих как кура му набъбва в устата ми и как я изпълва цялата.Усещането бе неописуемо.Това да усещаш как един голям,сочен и дебел кур ти расте в малката и тясна устичка,как я изпълва,беше невероятно..
Кура му наистина беше голям,чак след като го извадих от устата си и го огледах,осъзнах,че е над 20 см.Това беше най-голямото парче, което бях виждала.При мисълта,че ще ми го набие в путката се подмокрих отново,вече нямах търпение…
След като му го лапах известно време,Николай ми дръпна главата,погледна ме ухилен и ми прошепна:
– Айде сега да видим как ще се представиш,все пак ще ми плащаш наема,нали ?
– Да.
Изправи се,хвана ме за краката и ги качи на раменете си.Започна да търка главата на кура си по клитора ми,постепенно започна да се опитва да ми го вкара,като не спираше да ми повтаря колко тясна била.Точно когато започнах да се чудя,кога ще ми го вкара и как ще успея да го поема,той ми го наби целия, рязко и грубо. От болката изпищях,а той ми плесна един шамар.
– Млък!Курва такава!Знам,че това искаш.Нали,ма,кажи го!
– Да,искам го.
– Боже,колко ти е тясна путката, това ме побърква!Ей,малката,тебе ще те разработя добре.
Николай започна да го вади и вкарва грубо,забърза доста темпото,не му пукаше,че ме боли,че ми причинява болка.Харесваше му да ме чука и само това имаше значение, за него.
След няколко минути болката почти изчезна и започнах да се наслаждавам на ебането.Допадаше ми да е груб с мен,кефеше ме как ме бе хванал за врата и леко ме стискаше,докато ми го набива в путката.
– Усещаш ли как пулсирам,курвичке?Ще те напълня цялата със сперма!
Не ми пукаше много,връхлетя ме поредния оргазъм точно когато го усетих как се празни в мен.Напълни ме цялата,почувствах топлия му нектар как влива в мен…
Когато се изпразни,ме погледна и се усмихна.
– Мисля,че за този месец сме готови с плащането,Наталия.
От тогава нататък е така всеки месец,чукам се с него и не плащам наем. Секса е хубав,даже преди няколко месеца се върнаха и другите две момичета.В момента Николай ни чука и трите,понякога заедно,правим си групов секс. Започнахме с момичетата да спим заедно,и Николай между нас.Той много се грижи за нас,купува ни много и най-различни неща.
Харесва ми обстановката,в която живея, обичам да се чукам с Ники и да се лижем с момичетата.По някога Николай кани негови приятели,с които също се чукам и си правим страхотни оргии.
Харесва ми да съм малката му курва…