София празнува с Армин ван Бюрен

3
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Денят на столицата 17 септември е българската дата от новото му турне Armin Only Embrace

Армин ван Бюрен обяви първите дати от новото си световно турне Armin Only Embrace, които включват и България. Премиерата е в Ziggo Dome в Амстердам през май, а след това шоуто е в Гданск, Дубай, Мелбърн, Сидни, Марбеля, Минск, Мексико и София. Датата у нас е избрана специално след консултации с българските партньори на Армин ван Бюрен – клуб „Ялта“.

Предишното му шоу Armin Only Intense, което мина и през нашата страна преди две години, беше напълно разпродадено и промени изцяло представите на родната публика за концертите и партитата. Съчетанието между акробати, музикални групи, солови артисти и един от най-добрите диджеи в света се оказа незабравимо изживяване за над 11 хил. зрители в зала „Арена Армеец“.

Видео: Армин ван Бюрен с парчето си за „Грами“

Очакванията са шоуто в Деня на София да е още по-цветно и зрелищно. Подготовката вече е в ход и продукцията обещава да е най-голямата, посещавала родните ширини. Екипът, разработил шоуто Embrace, стои и зад последните турнета на Muse и AC/DC, както и зад проектите на „Цирк дю Солей“.

Сцената е толкова голяма, че ще заема почти половината от терена в залата, което ограничава капацитета и броя билети, които ще бъдат пуснати в продажба. За първи път у нас за подобно шоу ще се предлагат и запазени места в седящите сектори на „Арена Армеец“.

Билетите за ARMIN ONLY Embrace са в продажба от този понеделник, 7 март, в бензиностанции OMV, билетен център НДК, клуб „Ялта“ и онлайн на Eventim.bg. Първоначално цените са 60 лева за правостоящи и 80 лева за секторите със седящи места.

След изчерпване на определеното количество от 1000 билета стойността се повишава съответно на 70 и 90 лева. ВИП билетите с най-добрата възможна гледка към шоуто и с отделен вход са на цена 120 лева.

Освен Армин ван Бюрен, в шестчасовото шоу са ангажирани за участие популярната холандска индирок група „Кенсингтън“, Бетси Ларкин, Mr. Probz, Ейнджъл Тейбъл, джаз тромпетистът Ерик Влойманс и Cimo Fränkel, взели участие в актуалния албум на Армин, който също носи заглавието Embrace.