Този човек си взима еднооко куче, което никой не иска! А ето и защо то е толкова специално за него!

1
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Кучето е малка австрийска овчарка и е само с едно оче. А това я прави уникална за Джордан. Когато Джордан е бил на 15 години губи едното си око. Не е имал планове да си взима куче, но наскоро срещнал на пазара кучето, което било със същия недъг като него и за това никой не искал да го купи. Очевидно, заради загубеното си оче. Но самият Джордан коментирал, че в мига, в който видял кучето знаел, че трябва да го вземе. А децата му буквално полудели от радост и възкликнали, че кучето е също като него с едно око. 

Според Джордан, както хората, така и кученцата биват отхвърляни, ако имат някакъв недъг, а това не е честно, предават колегите от obekti.bg. Единственото, по което на кучето му личало, че не вижда и с двете очи бил фактът, че от време на време се удрял в някой предмет, но иначе по нищо не му личало, че е еднооко. Игриво е, обича да се гушка, а цялото семейство буквално било лудо по него. 

Колко са сладки Джордан и Шайнър можете да видите на снимките по-горе. И не забравяйте, че и по-обикновените, бездомни и недъгави кученца също имат нужда от любов..