Леля ми ме направи мъж

3
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Първия път,когато забелязах,че леля ми е нещо повече от леля,бе три седмици преди седемнадесетия ми рожден ден.Родителите ми щяха да пътуват до Англия побизнес дела и ме оставиха с леля ми Деси.Тя е малко по-нисичка от мен,около 1.70, с къдрава кестенява коса,и има много красиво тяло.Леко е закръглена,но не прекалено много,с голям задник и напращели цици.Без съмнение задника и е най-добрата и черта.Леля Деси е на 56 годинии,разведена,без деца.Бях малко ядосан,четрябва да остана с леля ми. „Аз съм почти 17„,казах на родителите си. „Аз съм достатъчно възрастен, за да си остана вкъщи сам„. Но майка ми настояваше да ме остави при сестра си, за да съм в безопасност,тъй като бях във ваканция в разгара лятото и си бях вкъщи по цял ден.Леля Деси живее на около половин час път от мястото, където живеем и беше по път в посока летището.Родителите ми ме оставиха пред апартамента на леля ми,която ме поздрави с обичайната целувка по устните.Аз казах чао на моите родители и те продължиха към летището.
Взех си нещата,разопаковах ги и се настаних в едната от спалните.Леля работи катоучител и също бе във ваканция,седеше си и тя вкъщи по цял ден.Сега щеше да се грижи за мен докато ги няма нашите и да ме пази.Първите два дни преминаха без да се случи нищо особено.На третия ден бях събуден около девет часа от леля ми. „Аз ще ходя на разходка, искаш ли да дойдеш?“ попита тя.Аз изсумтях само,което тя знаеше,че означава,че аз просто искам още да си спя. Леля Деси обича да ходипоне един час на разходка всяка сутрин.След като тръгна, аз се опитах отново да заспя,но без късмет.Повъртях се около половин час,после станах и се облякох.Отидох до банята,за да си измия очите и зъбите,и да си сложа вчерашното бельо за пране.Най-отгоре в коша за пране стояха чифт мръсни гащи на леля ми.Първоначално не им обърнах внимание,но после започнах да си мисля за тезигащи,колко са мръсни,как миришат и т.н.Погледах към часовника и видях, че леля ще се върне след минимум петнайсет минути.Тъй като все пак беше е лято,аз знаех, че тези бикини,седящи в коша за пране,ще имат все някакво петънце.Отидох в банята,взех ги и се върнах в стаята си.Започнах да ги душа и усетих красивияаромат на лелината путка.Започнах да ги ближа от върха на задната част,до върха на предната.Възбудих се страшно много,извадих си го и започнах да маструбирам.Бях толкова зает,че не чух кога се е отворила вратата.Леля Десистоеше на вратата от няколко секунди или минути, преди да я забележа.Като я видях,веднага метнах чаршафа върху себе,а тя излезе и затвори вратата.Беше ми много смотано,че ме видя така,в тази ситуация.Оправих си стаята и се запътих към нея,за да и обясня случилото се.Тя седеше на балкона с чаша кафе и четеше вестник.Седнах и започнах да събирам кураж.След няколко минути мълчание най-накрая и казах: „Съжалявам за това, което правех там преди малко„. „Не се тревожи за това„, каза ми тя „Помня, че на твоята възраст тези чувства се появиха и при мен.Но следващия път, когато го правиш,не забравяй да  заключиш вратата.“

След като закусихме, леля Деси отиде да си вземе душ.Докато тя беше в банята, аз отидох в стаята и, за да проверя електронната си поща на компютъра и. Аз го включих и докато чаках го да се зареди,забелязах, че днешните бикини на леля миса на леглото и. Аз ги вдигнах и започнах да ги мириша, когато чух водата в банята да спира.Хвърлих бикините обратно на леглото и се върнах на компа.Леля влезе в стаята,увита в кърпа. „Време е да излезеш„, каза тя, „Аз трябва да се облека„.Казах й, че ще бъда в стаята ми и излязох,но мисълта за бикините и не ми излизаше от главата…

Останалата част от деня мина нормално.Отидохме до мола и си купих новоDVD.Същата вечер отидохме в един романтичен класически ресторант на вечеря.Леля носеше дълбоко изрязана блузка, която показваше хубавата цепка на гърдите и,стегната къса еластична пола.Докато вечеряхме няколко пъти ме хвана да севзирам в гърдите й, но явно нямаше нищо против това Към края на вечерята, тя ме попита дали съм била с жена. Аз й казах истината, че не съм и че много ми се иска да бъда.Тя ми каза, че има една страхотна идея за когато се приберем у дома.Бързоприключихме с десерта и тръгнахме да се прибираме.През целия път я питах каква идея има,но тя отказваше да ми каже.Когато се прибрахме,още след затварянето на входната врата,тя ме целуна. Не беше нормалната целувка,която винаги ми е давала,а най-страстната целувка, която някога съм получавал.Езикът и се плъзна между устните ми,докосна се до моя и започна да се върти около него. Целувкатапродължи около две минути.След това тя ме издърпа в спалнята си и ми нареди да се съблека.Стоях гол пред нея около 30 секунди, оставяйки я да види всичките шестнайсет сантиметра на хуя ми,който беше надървен до краен предел. „Тъй като това е твоят първи път с жена, аз ще ти дам да правиш каквото си искаш с мен!Събличай ме,целувай ме,обарвайме и ме чукай толкова, колкото искаш!“ Бях шокиран и много развълнуван, че най-накрая ще правя секс, особено с леля ми.
Започнах да я галя по шията и раменете й,и се отправих надолу към гърдите и.Усещах, че зърната й вече бяха твърди под блузката. Продължих надолу по коремай,и достигнах до путката. Наместих пръстите си върху вагината й,и почнах да яразтривам под полата.Търках я,докато гащичките и не подгизнаха от мъзгата и,а тя получи страхотен оргазъм,разтресе се цялата и изкрещя от кеф.Смъкнах и полата и остана по бикини и чорапи.Явно е знаела какво ще се случи тази вечер,защото еластичната пола и тези секси чорапи не ги бе обличала до сегаКато видях мокрите и гащички,направо откачих,смъкнах ги и забих лицето си право в путката и. Много ми хареса миризмата и,беше същата като на гащичките в коша за пране.Лижех я,смучех и клитора,бърках с пръсти,направо я побърках от кеф.Тя само скимтеше и се извиваше като змия под напора на оргазмите.Докато я обработвах с уста,тя си смъкна блузата и си махна сутиена.Остана гола,само по чорапки.Беше невероятно секси,миришеше на секс отвсякъде.Аз вече бях ужасно превъзбуден.Изправих се,стиснах и зърната,лепнах и една страстна целувка,а после с ръка насочих хуя си между срамните и устни.Доближих го,усетих топлината и влагата,и в следващия миг го набих до дъно в мократа и путка.Леля Деси крещеше от удоволствие и мога дакажа,че не бе правила секс от много дълго време.Нямаше паяжина,но количеството сокове и тясната и сливка,точно това значеха.Започнах да я чукам диво,като все повече забързвах темпото,направо бях като заек,или шевна машина.В един момент усетих,че ще се изпразня,казах и това,а тя ми каза да продължавам,да не спирам и да напълня лелината путка с кремче.След тези думи започнах да се празня на откоси.Тя изкрещя и започна да се тресе,а путката и да се свива и отпуска,и да изпомпва спермата от главичката ми.Беше уникално,свършихме едновременно.. Аз постоях така около минута в нея,след което извадих кура си от нея и седнах на леглото.Галех и циците докато почивах в продължение на няколко минути. Леляказа, че иска още,разбира се,аз също исках.Хуя ми си беше останал твърд и готов за втори рунд.Накарах я да застане на 4 крака,застанах зад нея и и го вкарах.Започнах да я чукам бавно и постепенно усилвах темпото,като с палеца на едната ръка и бърках в ануса.Чуках я така около 15 минути,тя получи 2 оргазма за това време,а палците в дупето и бяха станали 2 и със слюнка го бях разработил добре.След втория и оргазъм,започнах да я чукам с бавно темпо,като в един момент си извадих двата палеца и го вкарах в дупето и до корен.Тя изкрещя и получи отново оргазъм,продължих да я чукам и след 2-3 минути и напълних и дупето със сперма.Извадих си го и от дупето и излезе висулка сперма,потече надолу и се сля с висулката от путката и.Тази гледка ще я помня цял живот…Вече не бях девствен и първия ми път беше с най-прекрасната и специална жена-моята леля.Излегнах се блажено по гръб,а тя стана и отиде до тоалетната.Върна се след малко,легна до мен,целуна ме,гушна ме и заспахме.