Рехабилитация

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Понякога се случва човек дотам да изкрейзи, че да не му се гледат нито колеги, нито близки, да не му е до секс, изобщо – да му е черен живота.Ей такова нещо ми дойде до главата преди доста години. За менопауза ми беше рано, а и обективно погледнато, причини за психически срив нямаше. Причини нямаше, но нито ми се работеше, нито ми се излизаше някъде, не исках да виждам никого, седях си в къщи и просто гледах тавана. Така дни наред, докато една приятелка психиатърка, не ме подгони.
Петнайсет дни някъде далеч, където никого не познаваш, разходки сред максимално дива природа, никакво радио, никаква телевизия, няколко любими книги за препрочитане, и никакви телефонни разговори. Редовно хранене три пъти на ден, минимум 8 часа сън. Както пише в дебелите книги- силна храна и спокойствие.
След два дни ми беше намерила и хотел в близост до малко балканско градче, резервирала стая, натовари ме на колата си и един хубав следобед ме стовари на място. Прочете ми още веднъж евангелието и … след 15 дни ще дойда да те взема.

Стаята ми беше светла, с изглед към планината,. Гардероб, едно легло, умивалник (баня и тоалетна, отделно за мъже и жени, на края на коридора), масичка и два псевдо-фотьойла. Какво пък, повече и не ми трябваше. Беше късна пролет, всичко се беше раззеленило, красота. Оказа се, че в хотела освен моя милост има само една група от петнадесетина души. Курс за билкари. Повечето бяха чичковци на презряла възраст, но ако се съди по погледите, които ми хвърляха, с нестихнали мераци. Но имаше и две млади момчета, които хващаха окото с неподправената си мъжественост. Какво беше станало – от планината ли, от новата обстановка ли, усетът ми към мъжкото май беше започнал да се възстановява. И за да не мислите, че съм сбъркала с тази дума „мъжкото”, нека поясня: че имах интерес и към жените и към мъжете, имах. Но това, което винаги ме е изкушавало да легна с един мъж е било не интелекта, не и външната красота или добрите обноски и умението да „сваля”. Просто, никога не съм могла да устоя на онова първично мъжко излъчване, което само една, както тривиално е прието да се казва „похотлива” (а аз бих казала по-скоро „истинска”) жена може да усети. А особено от едно от момчетата мъжкото просто изригваше. То пък си беше свито провинциалистче, което в ресторанта не смееше и да ме погледне. Затова поех инициативата. Когато излизаха в планината, гледах да ги засека и винаги намирах повод да попитам за тази или онази билка, разбира се – него. Така поразчупих отношенията ни. А и стаите ни бяха на един и същ етаж, т.е. предпоставки за нещо повече не липсваха. Че той нямаше да поеме инициативата беше ясно, затова реших аз да подготвя клопка. Отидох рано на вечеря, след това влязох в банята, взех си един топъл душ и по хавлия застанах на крачки от врата на стаята си (тя беше втората до стълбището). Поизчаках, докато чух как излизат от ресторанта. Обикновено чичковците оставаха долу във фоайето да играят табла или карти, а той се качваше горе. И този път стана така. Тичайки, той излетя от стълбището и почти се блъсна в мен, бях направила крачка към стаята си.

– Ела да ти покажа нещо.- казах аз смело и без да чакам отговор го хванах за ръката.

Придърпах го и заключих врата след себе си. Той се оглеждаш в стаята леко притеснен. Обърнах се към него и развързах колана на хавлията и я оставих да се отвори леко . Погледът му се спря на мен и застина. Едната ми гърда беше излязла от хавлията, а долу се чернееха космите над путето. Хвърлих хавлията и останах съвсем гола. Направих крачка към него и с едно движение смъкнах късите му панталонки до коленете. Курът му като освободен катапулт се стрелна нагоре и почти се плесна в мускулестия му корем. А той стоеше като изтукан. Почнах да разкопчавам ризата му. Бях се приближила до него и курът му се триеше в корема ми. Той се раздвижи, измъкна се от панталонките, помогна ми да свалим ризата и вече гол, го поведох към леглото. Легнах с широко разтворени крака, той се хвърли върху мен, курът му сам намери цепката и със силен тласък проникна дълбоко в путката ми. Опитах се да кача краката си на раменете му. Не успях. Той беше се отпуснал върху гърдите ми, блъскаше като луд, ташаците му ме удряха по дупето, а аз бях го прегърнала и усещах с цялото си тяло не само как курът му ме разпъва, но и тръпките, които преминаваха от неговата кожа в моята (значи това беше „електрическата кожа”, за която една приятелка така ми разправяше). Докато в един момент той ме придърпа за раменете към себе си и застина. Усетих как курът му пулсира, а спермата му като че ли се стремеше да ме пробие.

-Какво направи?- проплаках леко разочарована.
Не можех, а и не исках да се дръпна. Усещах как курът му се отпуска, бях пълна със спермата му. Беше ужасно хубаво, но не ми стигаше. Не бях дошла до оргазъм. Бутнах го настрана, курът му се измъкна от мен, голям, целият мокър, но омекнал. Като в транс станах, спермата се стичаше по бедрата ми, но това не ме интересуваше. Хванах го за ръка и го вдигнах от леглото. Заведох го до умивалника. Водата беше доста топла. Хванах му кура и започнах да го мия. Първо главата, ръбчето към ствола, забелвах го и изтеглях кожичката напред. Сапунисвах го и го плакнех. Защо? Всъщност би трябвало себе си да измия. Наистина бях като в транс. Продължавах да го мия, докато усетих как се втвърдява. Сега вече го галех, а с другата ръка му държах ташаците. Поведох го пак към леглото.

-Сега ти легни по гръб.- казах аз нежно, но властно.
Седнах отгоре му с лице към него и си го вкарах. Усетих как курът му се втвърдява още повече и отново ме изпълва до дъно.

Дай си ръката. Хвани ме тук и ме гали . По-силно. Така, не ме пускай.- раздавах аз нареждания, като командир на млад войник.
Ръката му беше на клитора, а аз се триех в него. Наведох се леко и той почна да ебе. С едната ръка си държах лявата си гърда, а с другата направлявах неговата върху клитора ми. Исках вече да свърша, просто трябваше. Бутнах му ръката от клитора и започнах сама да се обработвам.

– Ах, какви работи сте знаели вие софиянките. Страшна си, страшна.- проговори моят любовник за първи път.

Думите му още повече ме възбудиха, а и той ебеше все по-бързо. Идваше ми оргазма. Изпънах се назад и продължих като бясна да мастурбирам, с хубав, дебел кур затъкнат в путката. Тръпка като камшик премина през мен, изпъна ме докрай назад, после ме сви и се строполих върху него. Избиваше ме на плач. Бях се изпразнила. Страхотно. Курът му още беше в мен. И той се опитваше да продължи да ме ебе, но не можех повече. А на него в края на крайщата едно празнене трябваше да му стигне. Издърпах се нагоре и се измъкнах от твърдия му кур и легнах до него. Той понечи да стане и да легне пак върху мен, но го спрях с ръка на гърдите. Беше ми достатъчно за сега.

Полежахме така, докато той стана и се облече. Станах и аз, целунах го по бузата, отключих вратата и след като си тръгна заключих след него и без да се измия, гола се тръшнах на леглото и заспах. Спах непробудно до сутринта, като къпана, или всъщност, като добре наебана. Слязох късно за закуска, билкарите вече бяха излезли. След обяд си тръгнаха. Казах им „довиждане”. И по-добре, такова ебане не може да се повтори.

След два дни приятелката ми дойде да ме вземе.

– Виждам промяна. Браво, значи си спазвала препоръките ми.- каза тя, като ме оглеждаше от глава до пет.
– Почти. Спазвах ги, но и добавих нещо от себе си.- казах аз, като се усмихнах дяволито и пред очите ми отново изплува образа на младият надървен билкар.
Натисна ме да й разправя. Разказах й всичко най-подробно. И това, че според мен бях вече излекувана от момента, в който видях „мъжкото”. Просто бях намерила отново себе си. Колкото и лошо да ви прозвучи, така си е.

А от огромното количество сперма, което бях поела, за щастие последици нямаше. Явно бях уцелила добър ден, но дали мога да препоръчам това лечение на всекиго, не съм убедена. Пък и не попитах приятелката си какво мисли по въпроса. Така че – умната. До някъде.