10 Известни личности, които не знаете, че са роднини.

1
Добави коментар
Magazine.bg
Magazine.bg

18
споделяния

Сподели
Tweet
Сподели
Сподели
Email

Когато сте богата знаменитост, сигурни сме, че ще се оправите някакси. Но да бъдем честни. В един момент всички ние искаме поне един богат и известен роднина. Искаме да кажем, че кой не иска се фука?

Но за някой известни личности, това е ежедневие. в цялата развлекателна индустрия, ние сме свидетели на известни личности и техните роднини да носят тежестта и наследството на червения килим.
Въпреки това, известните братовчеди са се самосъздали без дори да знаят, че са свързани един с друг.

Damon Dash и Stacey Dash

Създателя на Roc-A-Fella Damon Dash и Stacey Dash влизат под номер 10. Дълго време те биват бъркани за брат и сестра, но всъщност те са първи братовчеди. Двамата са израснали заедно в New York и останат близки през годините, дори и след като пробиват успешно в шоубизнеса. Въпреки това, с политическите си възгледи Stacey Dash се забърква в много спорове засягащи афро-американска общност. В резултат на това, Damon се дистанцира от Stacey и сега двамата почти не си говорят.

Jenny McCarthy и Melissa McCarthy

Номер 9 в списъка ни са първите братовчедки Jenny McCarthy и Melissa McCarthy. Тези две удивителни актриси имат няколко големи филмови продукции зад гърба си. Jenny потвърди, че двете са братовчеди в Twitter, когато тя поздрави Melissa за наградата и EMMY през 2011г. Публична проява на любящата братовчедка Jenny не спира до тук. По-малката братовчедка застана зад кака си в публично обръщение към нейните критици със съвет – какво трябва да правят с тяхното мнение за Melissa.

Angelina Jolie и Hillary Clinton

Кой е знаел, че актрисата Angelina Jolie и политическата фигура Hillary Clinton са братовчедки? Истина е! Според генеалога William Addams Reitwiesner, двете са девети братовчедки. Но родословното дърво не спира дотук за Clinton. Бившата първа дама е спрягана за далечна братовчедка и с Madonna, Celine Dion и Alanis Morissette. Ясно е, че само влиятелни жени минават през това голямо родословно дърво.

Lady Gaga and Madonna

Предполагаме, че само семейните връзки ще обяснят защо двете са много сходни. Според специалист от New England Historic Genealogical Society, историята на предците им показва, че двете певици са свързани чрез френски двойка, която се премества в Квебек през 1600 година. Налице са постоянните сравнения за двете звезди, в някои от тях дори се посочва, че Gaga одрала кожата на Мадона. И тук критиците могат да замълчат с идеята, че Gaga копира Madonna… тя просто иска да прилича на кака си.

Bill Bellamy and Shaquille O’Neal

Като се има предвид, че и двамата са добре познати с чувството си за хумор, това не е голяма изненада. Двамата дори споделят сравнително близки отношения. Bellamy споделя, че той и Shaq си говорят през цялото време.

Al Roker and Lenny Kravitz

Какво общо може да има между рок звезда с телевизионен водещ / синоптик / репортер? Е, за Al Roker и Lenny Kravitz отговорът трябва да е на техните баби и дядовци. Al Roker е братовчед на актрисата Roxie Roker – която е майка на Lenny.
На въпроса, какво мисли Al Roker за Lenny Kravitz, Roker отговаря – „Продукцията на малкия е готина…“

Brandy, Ray-J and Snoop Dogg

Всички ние знаем, че певицата / актриса Brandy и малкото и братче рапъра Ray-J, са свързани още от славните дни на Moesha. Ние също така знаем, че Snoop Dogg се държи с няколко рап артиста като с племенници. Триото държеше доста време това в тайна до 2006 г., когато Snoop разкри истината пред света в интервю за MTV.

Justin Bieber, Ryan Gosling, Celine Dion, and Avril Lavigne

Justin Bieber. Само името създава разногласия в целия свят. Въпреки това, за актьора Ryan Gosling, певицата носителка на Grammy Celine Dion, и пънк-рок изпълнителката Avril Lavigne, изглежда, че те нямат друг избор освен да го обичат, защото той е от семейството. Четиримата канадци имат връзки от преди повече от 400 години. Сега, тийнейджърите могат да полудеят още повече в любов знаейки, че техните идоли Gosling и Bieber са 11-ти братовчеди. И не на последно място, тийн идола се пада и 12-ти братовчед на певицата Avril Lavigne.

Ellen DeGeneres and Kate Middleton

Въпреки, че са напълно в двата противоположни края на кралската монархия, изследване сочи, че комикът Ellen DeGeneres и херцогиня на Кеймбридж Kate Middleton, са 15-ти братовчеди, но все пак братовчеди. В подготовката за Кралската сватбата, DeGeneres получава писмо от New England Genealogical Society в което е посочено, че двете са свързани чрез мъж на име сър Томас Феърфакс и съпругата му Агнес Гаскойн, които са живели в Обединеното кралство през 1500-те години.

Brad Pitt and Barack Obama

Нахлувайки в № 1 са президентът на САЩ Barack Obama и актьора Brad Pitt. Не виждате ли приликата? Според New England Historic Genealogical Society, президентът на Съединените щати и Pitt са девети братовчеди чрез Edwin Hickman родом от Вирджиния, който почива през 1769. Но Pitt не е единственият известен, които ще Ви изненада, че има връзка с Obama. Ако политика не водеше до главоболие щяхме много по-обширно да Ви разкажем, че именно Obama и George W. Bush са също братовчеди. Двамата са 10-ти братовчеди, благодарение на Samuel Hinckley от Кейп Код, през далечната 1600 година. Е, като се има предвид лошата репутация на Bush, придобита докато беше президент, не е чудно, че Obama не се хвали, че са братовчеди.

Източник: www.therichest.com