Judas Priest с нов концертен албум

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Световното турне на Judas Priest в подкрепа на 17-им студиен албум ‘Redeemer of Souls’ се превърна в една от най-мащабните концертни обиколки в цялата кариера на групата: 130 концерта в 33 държави и сетлист с най-големите хитове на бандата от почти всичките им класически албуми. Сега феновете на Judas Priest могат отново да изживеят емоцията от турнето с премиерата на новия албум ‘Battle Cry’, който излиза на CD/DVD/Blu-ray формати на 24/03 от Вирджиния Рекърдс/Sony Music, http://smarturl.it/JudasPriestDVD.

Всички версии на албума ще бъдат налични в онлайн магазина www.musicmall.bg

‘Battle Cry’ е записан на 1-ви август, 2015г. в Германия по време на фестивала във Вакен пред 85-хилядна публика. Изданието включва CD с 15 песни и Blu-ray/DVD (с времетраене 94 минути) със запис на целия концерт, както и дигитални версии на адуио и видео формата. DVD-и и Blu-ray дисковете съдържат още 3 бонус парчета, записани от шоуто на групата в „Ерго Арена“, Гданск (Полша) на 10-ти декември, 2015г.

Това, което прави изданието изключително привлекателно за феновете, е балансът между новите песни на групата (‘Dragonaut’, ‘Halls of Valhalla’, ‘Redeemer of Souls’) и метъл химните  (‘Metal Gods’, ‘Electric Eye’, ‘You’ve Got Another Thing Coming’) заедно с материал от последния им албум ‘Redeemer of Souls’ (‘Devil’s Child’, ‘Beyond the Realms of Death’, ‘Jawbreaker’).

Четири десетилетия на легендарна музикална кариера, белязана от култови песни и  законодателни албуми (1980 – ‘British Steel’, 1982 – ‘Screaming for Vengeance’, 1990 – ‘Painkiller’ и др.), над 40 милиона продадени копия, множество награди, някои от най-грандиозните метъл концерти, от емблематично участие на благотворителния концерт Live Aid през 1985г. до неочакваната поява в  American Idol през 2011г. – това е кратката равносметка за Judas Priest, групата, превърнала се в един от символите на тежкия рок.

От десетилетия, Judas Priest е сред най-успешните концертиращи групи в индустрията и изданието ‘Battle Cry’ идва като поредното доказателство, че музиката им е по-силна и завладяваща от всякога.

Коментари

comments