Нецензурна комедия за наденички

1
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Сред героите на Sausage Party са кренвирш и хлебче за хот-дог, които напомнят мъжки и женски полови органи…

По случай международния ден на потребителите 15 март излезе нецензурираният трейлър на Sausage Party – най-новата комедия от създателите на „Това е краят“, „Интервюто“, „Да разлаем съседите“ и продължението му.

Филмът е рекламиран като първата компютърна анимация, забранена за деца. Сюжетът: група продукти от супермаркета, начело с една наденичка, си мечтаят само да бъдат купени и закарани вкъщи… А там узнават жестоката истина за смисъла на своя живот – и какво се случва с тях, след като напуснат рафтовете.

С гласовете на комедийните актьори Кристен Уиг, Бил Хейдър, Майкъл Сера, Джеймс Франко, Дани Макбрайд, Крейг Робинсън, Пол Ръд, Ник Крол, Дейвид Крумхолц, Едуард Нортън и Салма Хайек. Централно място заемат също Сет Роугън и Джона Хил, които са и съсценаристи заедно с Eвън Голдбърг („Суперяки“, „Ананас експрес“).

Жанрът „анимация за възрастни“, разбира се, съществува открай време, а най-скоро гледахме „Аномалиса“ на Чарли Кауфман, който дори беше номиниран за „Оскар“.

Sausage Party (Купонът на кренвиршите) излиза през август. А като сме тръгнали да гледаме нецензурирани трейлъри, вижте и първите кадри от „Да разлаем съседите още веднъж“, по кината от 13 май.

Действието се развива две години след първия филм. Кели (Роуз Бърн) е бременна с второ дете, а семейството е на път да се сдобие с по-хубава къща в предградията, но за целта трябва първо да продадат сегашната. И точно когато животът им почти се нарежда, в съседство се нанася колежанската сестринска общност „Капа Ен Ю“ начело с Шелби (Клоуи Грейс Мориц).

Въпреки надеждите на Мак (Сет Роугън), че момичетата са по-тихи и по-добри съседи, още с нанасянето си те доказват, че греши. Мак и Кели трябва да се обърнат за помощ към някогашния си противник Теди Сандърс (Зак Ефрон), но дали и той има силите да се справи с бандата разгонени мадами?