Шампионът по „Бикини фитнес“ БИЛЯНА ЙОТОВСКА на корицата на ELLE

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Шампион на България и Балканите, с 5 титли от САЩ и в челните места на най-престижните състезания по „Бикини фитнес“ в Европа, Биляна Йотовска е момичето на корицата на новия брой на сп. ELLE. „Не робувам на идеали, създавам си свой!“, твърди тя на страниците на изданието. И освен за рецепти за секси тяло, говори за семейството си, дъщеря си, работата си като дизайнер на спортна линия и автор на CD и книги за здравословно хранене.

Кои са силата, амбицията и спортният дух, които се крият в нежните женски сърца, дръзнали да събират купи и медали от фитнес състезания? В новия брой на ELLE на фокус е още едно момиче като Биляна – бившата таекуондистка и майка на близнаци Даниела Стоилова.

В специалния фитнес брой на списание номер едно в света на модата ще се срещнете също с един българин в Америка – Стефан Апостолов, който разказва какво е да си Healthy Lifestyle Motivator отвъд океана.

От новия брой на ELLE ще научите наистина ли спортът подмладява и как с тичане може да „свалите“ 5 години от видимата възраст на лицето си. Очакват ви още фитнес програми за маниаци плюс гид за по-мързеливите и стилни предложения за спортния ви екип.

На страниците на списание ELLE ще откриете най-вдъхновяващите модни тенденции за пролетта и бързи, лесни и практични идеи как да подготвите лицето и тялото за новия сезон. Мира Добрева разкрива философията на красивото остаряване, а редакторите на списанието търсят критичната точка, която може да ни накара да рестартираме не само спортния си режим, но и целия си живот към по-добро.

Очаква ви още ексклузивно интервю за българското издание на списание номер едно в света на модата с испанската звезда Бебе само няколко седмици преди концерта й в София.

Коментари

comments