КСАНАДРЕН 300 МЛ АБО ФАРМА / XANADREN ABO PHARMA

1
Добави коментар
aptekidara
aptekidara

КСАНАДРЕН- перфектната комбинация от билки за троен ефект-дренаж, детоксикация и отслабване

 

Ксанадрен е хранителна добавка с подсладител, базирана на Ортосифон и Рунянка, които подпомагат функцията на естественото дрениране на течности от тялото, без да се нарушава естествения му водно-електролитен балaнс. Това е продукт създаден изцяло от натурални естествени съставки и билки, благодарение на които се  увеличава отделянето на натрупаните в тялото течности.

Една перфектна комбинация от внимателно селектирани и титрувани екстракти на растения и билки, действащи по най-добрия начин за постигане на троен ефект – дренаж, детоксикация и отслабване.

Задържането на течности в организма е сериозен здравословен и козметичен проблем, който най-често се проявява в подуване на крайниците, лицето и корема. Това е и една от причините за появата повишено артериално налягане, ревматизъм, наднормено тегло, целулит, торбички под очите и други. Често, при възникването на някои от изброените проблеми, започваме да търсим причината за появата им, без да допускаме, че всъщност тя се крие именно в задръжката на течности в организма. Освобождавайки тялото /дренирайки/ ги, ние имаме възможността да се освободим от куп усложнения, вследствие на задръжката им.

Ксанадрен  спомага за естественото освобождаване от излишните килограми и целулита, тъй като най-голямо количество течности се задържа именно в мастните клетки. Той спомага още за прочистването на черния дроб и бъбреците, които са „затлачени“ от натрупаните токсини и вредни вещества, като ускорява метаболитните процеси в организма и възвръща тяхната нормална детоксикираща функция.

Ксанадрен е мощен дренатор под течна форма, който бързо освобождава задържаните течности и токсини и допринася за намаляване на обема.

Действие и състав на билките в Ксанадрен:

ОРТОСИФОН/бъбречен чай/

Притежава диуретични свойства, придружени от засилено освобождаване от тялото на пикочна киселина и хлориди, като се удвоява отделянето на урина. Спомага за повишаване секрецията на стомашен сок в жлъчката. Билката съдържа тритерпенови сапонини и други фармакологично активни вещества, включително и етерично масло-около 5%, калиеви соли, органични киселини и флавоноиди.

РУНЯНКА/Миши уши/

Билката се прилага при стомашно-чревни разстройства или камъни в бъбреците. Диуретичният ефект на мишите уши се използва при кардио ренални отоци, при бъбречни заболявания, където може да понижи нивото на кръвната урея. Съдържа танини, кумарини – флавоноиди, кафена и хлорогенова киселина, захари, горчиви и слюзни вещества, смоли и др.

ГЛУХАРЧЕ

Растението съдържа дъбилни, смолисти, слузни и белтъчни вещества (около 15%), фитонутриенти, както и органични киселини. Съдържа също и инулин, който е естествен пробиотик, перфектно регулиращ обмяната на веществата . Особено значим е съдържащият се в растението тараксацин, който поддържа състава на вътрешно ставната течност и стимулира регенерацията на хрущялната тъкан.

Глухарчето осигуряват още: провитамин А, витамин B2 и витамин B и витамин C. Не са за пренебрегване и количествата на калия и желязото (около 40%)

Билката е отличен помощник при детоксикация и очистване на организма. Листата  действат като отличен диуретик: насърченото отделяне на течности предпазва от застойни състояния и възпалителни процеси в бъбреците. Действа пречистващо върху кръвта и черния дроб и тонизира целия организъм.

БЯЛА БРЕЗА/Betula pendula/

Растението притежава силно отводняващо (пикочогонно и потогонно) и общоукрепващо действие. Има ефект при разрушаване на бъбречни камъни. Успокоява спазмите на гладката мускулатура. Този ефект се дължи на съдържащите се в листата на растението флавоноиди, а съдържащият се калиев нитрат подсилва диуретичното действие на флавоноидите. Прилага се при отоци от различен произход. Извлекът притежава противомикробно действие.

Ксанадрен съдържа и ГОРЧИВ ПОРТОКАЛ, който подпомага поддържането на нормално телесно тегло. Плодът има термогенен ефект. Той ускорява метаболизма като повишава изгарянето на калории.

Съдържа витамините А, В1, В2, В3, В5, В6, В9, С и Е. Част от съставките му са и минералите желязо, калций, магнезий, калий, цинк, мед, манган, селен и фосфор. Използва се за облекчаване на симптомите на гадене, запек и киселини. Има и доказан притивогъбичен ефект.

Споделете мнението си за КСАНАДРЕН 300 МЛ АБО ФАРМА / XANADREN ABO PHARMA