МОДНИ СЪВЕТИ – най-ужасните модни грешки при дами с по-пищни форми

1
Добави коментар

Време е да поговорим за модните грешки при по-пищните дами. Няма написан точен закон, който да дефинира какво не трябва да обличат по-закръглените дами. Има няколко акцента, които дамите трябва да избягват да използват в своя гардероб. Най-важното и основно правило към което трябва да се придържате, то то е правилен избор на дрехи. В противен случай съществува голяма вероятност  да изглеждате глупаво и нелепо в заобикалящият ви свят.

Първото и основно правило към което трябва да се придържате мили пухкавелки, то е БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ. Дамите с по-големи размери винаги си мислят, че не могат да изглеждат добре. Някой от тях искрено го изживяват. Сега ще ви разкажем какво ни се случи преди около 3 месеца

„Сега вече наша редовна клиентка се обади по телефона и ни каза харесах си модел, които не е моят размер нейните думи бяха следните: „Според вашите размери аз съм огромна“, което не е точно така, защото тя не беше погледнала мерките, които ние грижовно записваме за всеки модел. След дълги убеждения и измерване от нейна и наша страна тя се съгласи с нас и направи поръчка. След като я получи и облече ни каза: „Благодаря ви върнахте ми самочувствието на красива жена. Продължавайте да се грижите за нас пухкавелките. Ние също искаме да сме красиви и неотразими.“

Така че мили дами харесвайте се. Това е основното правило при избор на дрехи. Екипа на онлайн магазин fashionchoice.bg ви съветва да обичате себе си и вашите тела. Погледнете се в огледалото и вижте вашето отражение и след няколко секунди ще се почувствате по добре. Най-голямата грешка е да сте неуверени в себе си. Приемете себе си, такава каквато сте.

Следващият проблем – това са размерите. Често възникващ проблем е, когато в магазина няма точно вашият размер. Но не винаги размера съответства на действителността и за това винаги трябва да се ръководите от това как изглеждате с него, а не от това какво е написано на етикета. Но тук има един нюанс. Най-голямата грешка за по-пищните дами е в това, че не желаят да си признаят и продължават да носят старите си дрехи с посочените размери – къси поли, прилепнали дрехи за дами с малки размери. Разбира се клина – това е много удобна дреха, но не изглежда особено привлекателно на дами с по-големи размери. Ако вашата фигура е голяма, но добре сложена, то няма никакъв проблем, но ако имате пухкава форма и не много добре сложена фигура, то най-добре да се от кажете от дрехи, които описват тялото ви.

Всяка жена трябва да се грижи за себе си да изглежда добре. Дори когато една дама си мисли, че е с прекалено голямо тегло трябва да продължава да работи върху изграждането на своя образ.  За придобиване на увереност не е необходимо много – малко грим, прическа, добре подбрана дреха, а понякога и висок ток. Най-голямата грешка, която могат да допуснат по-пълничките дами – това е да спрат да се грижат за външният си вид, като също така и да забравят да се харесват. Извода на до тук казаното е: Не се страхувайте да работите с това, което имате.

Пухавелките често се ръководят от тенденции в модните списания. В преследване на модните тенденции си избират дрехи, които не им подхождат. Друг проблем е избират по-евтиното, но не винаги водещ фактор е цената. Никога не забравяйте, че за да изглеждате добре не е необходимо да следвате точно модните тенденции. Оставете тенденциите на тийнейджърите.  За дамите е важно да изглеждат добре и да подбират дрехите, който са именно за тях.

МОДНИ СЪВЕТИ – най-ужасните модни грешки при дами с по-пищни форми

Но не се отказвайте напълно от модните тенденции. В света на бизнеса много от дамите са с по-големи размери и всичко зависи от това как една жена е облечена, като и тук има няколко трика. Много дами се отказват да ходят по магазините и да подбират своите дрехи, защото рафтовете са пълни с дрехи за слаби дами. Мили дами се не притеснявайте онлайн магазин fashionchoice.bg    е вашето спасение. В категория МАКСИ МОДА можете да разгледате голямо разнообразие от туники, блузки, рокли, палта, манта, шлифери, панталони, клинове, спортни екипи.

В края на тази статия ще ви дадем няколко съвета, от които можете да се възползвайте:

не обличайте къси блузки, прилепнали дрехи и клинове

изберете си качествен сутиен, на улицата често срещаме дами с лошо подбран сутиен и изглеждат отвратително

не е необходимо да чувствате зле, заради корема, има хиляди начини да го прикриете

не е необходимо да се обличате с широки и провиснали дрехи, които само правят тялото по-безформено

добре е да избягвате много ярки тениски, липса на ръкав, прави поли от деним и тесни дънки

ОНЛАЙН МАГАЗИН FASHIONCHOICE.BG

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ:

Пон. – петък от 09:00 до 18:00 часа.

Събота – от 9:00 до 13:00 часа.

Може да поръчвате 24 часа / 7 дни седмично

Телефони:

  0897 234 734

  088 234 734

Електронна поща: [email protected]