Онлайн магазин за мебели – MebeliPro.bg

1
Добави коментар
vanyo_pro
vanyo_pro

Mebelipro.bg е онлайн магазин за мебели,  който предоставя на своите клиенти богато разнообразие от мебели за дома, офиса и градината. При нас ще откриете трапезни, бар и офис столове, кресла, фотьоили, мека мебел, дивани, маси – трапезни и холни, бюра и много други.

Благодарение на огромният обем на внасяната стока, ние от mebelipro.bg можем да предложим  изключително атрактивни условия и цени за големи количества и търговски партньори. Поддържаме на склад в София голямо количество от всички продукти за максимално бърза поръчка и доставка.

Всички предлагани от нас мебели са с подобрени характеристики и преминават щателна проверка на качество. За всеки закупен от нас продукт получавате 24 месеца гаранция.

Вижте част от нашия асортимент:

Офис столове

Предлагаме офис, мениджърски и геймърски спортни столове, подходящи за всеки вкус и интериор. Произведени са от висококачествена еко кожа и хромирана метална основа. Нашите офис столове притежават богата функционалност, благодарение на която ще се чувствате комфортно в офиса или пред компютъра вкъщи.

2. Бар столове

В онлайн магазин за мебели mebelipro.bg ще откриете и авангардни бар столове с елегантен дизайн и високо ниво на комфорт. Благодарение на хромираната основа на столовете, те не се драскат лесно и са устойчиви на продължителна и интензивна употреба.

3. Трапезни и кухненски столове

Трапезните столове, които предлагаме са перфектно допълнение към интериора на всяка модерна кухня, бар или ресторант. Благодарение на елегантния си външен вид и дизайнерска визия, те са избор на много интериорни дизайнери при обзавеждането на модерни заведения. Висококачествените материали ги правят устойчиви на продължителна употреба и лесни за почистване, което е от съществено значени при избора на трапезни столове.

 

В нашия онлайн магазин и мострена зала може да откриете също и трапезни маси, тапицирани легла и холни маси.

 

Адреса на мострената ни зала в гр. София е бул. Климент Охридски 105. Там ще откриете мостри на всички налични наши продукти.

Изберете професионалистите в продажба на мебели!