Лили Иванова с впечатляващ концерт в НДК

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Лили Иванова изнесе грандиозен концерт в препълнената Зала 1 на Националния дворец на културата (НДК). Това се случи в деня, в който Двореца чества 35 години от своето създаване.

Тя поднесе невероятно шоу за своите многобройни фенове, в което изпълни прецизно подбран репертоар, включващ както три нови песни, така и добре познати хитове, но с изцяло нов аранжимент.

Освен песента “Този миг” по музика на Веселин Веселинов – Еко и текст на Стефан Вълдобрев, която беше пусната в ефир дни преди концерта, певицата изпълни и другите си две нови парчета – “Вкусът на греха” по текст на Росен Кукошаpов и музика на Ангел Дюлгеров, както и “Каданс” по текст и музика на братята Милен и Росен Кукошарови.

Почитателите, изпълнили до краен предел Зала 1, пяха и подкрепяха през цялото време певицата, която изпя и някои от най-големите си златни хитове, неизпълнявани от много години на живо. За първи път Лили Иванова излезе на сцената с беквокалистки – група LaTiDa. Трите момичета Десислава Христова, Елизабет Нешева и Яна Балева застанаха редом до голямата певица на сцената и доказаха защо им е гласувано такова доверие с безупречните си изпълнения.

“Искам да благодаря на директора на НДК г-н Мирослав Боршош, който направи много жестове за този концерт”, каза от сцената Лили Иванова.

Непосредствено преди началото на събитието лично той поздрави певицата, пожелавайки й още много успехи занапред.

След края на концерта тя получи много букети и поздравления от редица официални лица и почитатели, а залата дълго време аплодираше певицата след последното й изпълнение.

Концертът ще бъде запомнен, не само с това, че беше първият й голям концерт в София от есента на 2014 г., а и с рекордно краткия срок, в който залата беше разпродадена. Броени дни след пускането в продажба на билетите те вече бяха свършили, цели 3 месеца преди датата на събитието.

Поканата за концерта в Зала 1 беше на директора на Двореца Мирослав Боршош, а основен партньор беше верига магазини Лидл България.

Коментари

comments