стенен часовник, стенни часовници, часовник за стена, часовници за стена, часовник, часовници, часовници на едро и дребно,…

1
Добави коментар

            Уважаеми търговци,

            Ако сте се запознали вече с нашите продукти и са предизвикали Вашият интерес, не се колебайте да влезете във връзка с нас за да започнем нашето търговско сътрудничество при реализацията им. Ние смятаме, че мястото където най-успешно биха се продавали нашите часовници е всеки старателно поддържан търговски обект където е отделено място и за този артикул, чиито собственик е оценил качествата на продукта и знае как да го предложи на своите клиенти.

            Даваме си сметка, че пазарът е залят от предложения на стенни часовници, но не се притесняваме от този факт, защото нашите продукти се различават от преобладаващата масова  група на евтините и кичозни часовници, произведени от нискокачествени материали – пластмаса и хартия. Разбираме, че в условията на финансово-икономическа криза определящият фактор за покупката е ниската цена, но ние знаем, че стоки с много ниски цени са винаги с ниско качество. Не случайно англичаните казват: „Не съм толкова богат, за да купувам евтина стока.” Това знаят и много потребители с възможности да си закупят по-качествена стока, за които с удоволствие и отговорност предлагаме нашите часовници.

Часовниците ни се отличават с изчистен и модерен дизайн, изискан стил постигнат от използвания скъп и луксозен материал, точност и достъпна цена. Визията им е в унисон с обстановката във всяко помещение, където винаги има елементи от обзавеждането с характерния сребрист цвят – дръжки на мебели, осветителни тела, различни елементи от дизайна на кухненски уреди, музикални уредби, компютри, телевизори и пр., затова са добре приети от всички категории потребители. Освен това те са прекрасно допълнение за всяка търговска колекция на часовници в магазините.

Всеки часовник  е етикетиран и в опаковката му се намира задължителната търговска документация (Инструкция за експлоатация, Гаранционна карта и Техническо описание на продукта). Наличието им, е определящо при избора на продукта от клиента и осигурява спокойствие и сигурност на търговеца при проверки на контролните органи на пазара.

Доставката по направена поръчка се извършва чрез куриерска фирма с наложен платеж, като стоката се придружава от оригинална фактура.

            Гарантираната отстъпка за търговци е поставена в пряка зависимост от броя на месечните продажби на часовниците ни (без значение от коя група са продажбите) и варира от 22 до 51 %. Формирането и е подробно  описано в приложени схеми.

            От направеното задълбочено маркетингово проучване на пазара и от извършените контролни продажби  е наложително спазването на следните условия:

1.    Продуктите да се продават на  определените от производителя продажни цени. Установено е, че това са оптималните цени за този тип часовници.

2.    Представянето им на клиентите да става само чрез предоставените от производителя елегантни безплатни табла, специално проектирани и изработени за целта.

Спазването на горните условия гарантира добри продажби, респективно и добри печалби за търговеца, а неспазването им води до преустановяване на взаимоотношенията ни.

 ГАРАНЦИОННА КАРТА | ТАБЛИЦИ С ОТСТЪПКИ САМО ЗА ТЪРГОВЦИ!