Астрологията – поглед към себе си. :: ОКЕАН ОТ СВЕТЛИНА И ЛЮБОВ

1
Добави коментар
astrojozi
astrojozi

Кристални топки от диамнтена светлина леко и плавно достигат до всяко кътче на планетата и я прегръщат с любящата си енергия. Те достигат до всяка душа, до всяко сърце и го изпълват с Божествената Любов на любящия Творец,превръщайки всяка тъга в радост и всяка болка в здраве, всяка злост в доброта и всеки миг в светлина. Докосват всяка наша клетка, пречистват я и обновяват.
Носят в себе си лечебна и искряща енергия, която успокоява и дарява подкрепа, изчиствайки всички страхове, болка и вина. Великолепни и чисти, те се разгръщат в чудно красиви спирали, които се разтварят в Океан от лъчиста светлина, обгръщайки всичко и носейки новите вълни на Възраждането.
Мили приятели, позволете на Океана от божествена кристална светлина и любов да премине през вас и ви окъпе със своята Божествена енергия. Пуснете контрола и се доверете на Божествената искра в душите си. Отпуснете се и освободете страха.Простете на себе си и на другите, пуснете обидата и позволете на Прошката да ви пречисти и освободи. Благодарете на БОГ и Мъдростта на Душата си, за всичко, което сте.
Седнете на Земята и се свържете с мощната сила на нашата родна планета. Тя е жива и ни обича. Изпратете и Любов и тя ви изпраща Любов. Усмихнете се на Слънцето, Луната и звездите и си позволете да бъдете себе си. Чуйте гласа на детето във вас и го дарете с радост. Чуйте в тишината вашето истинско Аз, което чака да го допуснете. Вие сте уникални и неповторими Божии чада и така е сега и винаги. Всичко е наред и се нарежда в Божествен порядък.
Разтворете се в ЛЮБОВТА, защото всички сме едно с БОГ и светлината и цялата ВСЕЛЕНА. Допуснете и приемете тази БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ, защото всички сме благословени. Отворете сърцата си за Епохата на ЛЮБОВТА.

С благослов и обич:  ЖОЗЕТА