Доктор Александър Василев между живота и смъртта в „Откраднат живот“

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Доктор Александър Василев между живота и смъртта в „Откраднат живот“

Тази седмица младите лекари в „Откраднат живот” ще бъдат изправени пред огромни изпитания. След като Александър катастрофира, той изпадна в хипотермия и беше докаран в болницата в критично състояние. Тази седмица ще видим огромните усилия на Калин и Биляна, както и на останалите лекари в болницата, които ще направят всичко възможно да спасят д-р Василев. Междувременно Биляна ще разбере от Наталия за отношенията между нея и Алекс. Ще се събуди ли в крайна сметка Алекс, ще получи ли трайни увреждания и ще се откаже ли от него Биляна в името на това никой да не бъде наранен, предстои да разберем.

Освен грижите и тревогите около приятеля си Александър, Калин ще открие здравословен проблем и в себе си. След като известно време ще се чувства дискомфортно, младият Генадиев ще се консултира със свой състудент уролог, а това което ще чуе определено няма да е добра новина. Дали здравословният проблем на Калин най-накрая ще го сближи отново с Биляна, или това ще я подтикне категорично да се раздели с него, ще разберем във вторник, сряда и четвъртък от 20 часа по Нова.

В болница „Свети Кирил” събитията няма да приключат с заболяването на Калин и комата на Александър. Виолета Захариева ще има високопоставени гости и ще се бори за одобрението им, за да получи финансиране. Освен грижите покрай тях, тя ще остане напълно спокойна, защото съпругът ѝ ще изпише родилката Ирина и въпросната сделка с новороденото ще бъде успешно финализирана.

Ще се събуди ли Александър, как ще реагира Биляна на диагнозата на Калин, как ще се развие историята между специализант Стилянова и Петър Захариев и отговорите на още много въпроси ще дадат следващите епизоди на сериала „Откраднат живот”.

Коментари

comments