Ремонт на телевизори в София

7
Добави коментар

Ремонт на повредени телевизори в София – квалифицирани сервизни услуги, свързани с отстраняване на различни неизправности и дефекти при различните марки и модели телевизори (в случаи, когато за тях се намират резервни части в търговската мрежа, ако се налага смяна на повредени елементи).

Извършвам квалифициран  ремонт на телевизори (CRT, LCD, LED, TFT) по домовете, за да не се налага пренасяне и транспорт на крехката техника до сервиз и обратно.

При телевизорите главно проблеми се срещат по захранващите блокове  и отстранявам подобни повреди. При старите LCD телевизори ремонтирам инверторни платки.  Ремонт на телевизори Защо потъмнява екрана на LCD телевизорите и може ли да се ремонтира подобен проблем – може да прочетете тук.  Какво да правим, когато телевизорът остане без звук – погледнете тук. 

Като финал ще обобщя, че ако търсите майстор, който да ремонтира неработещият телевизор на място в дома Ви, дори в почивни дни като събота и неделя, може да се свържете с инж. Станев. 

Ремонт на захранващ блок на телевизор

Професионален ремонт на телевизори в София, извършван от техник с дългогодишен опит в областта на електрониката. 

За ремонт на друга битова техника (перални, печки, аспиратори, фурни) или медицински уреди (апарати за кръвно налягане) може да прегледате и останалите блогове на инж. Станев. Линковете са посочени в тази страница.  Ремонт на битова техника в София

Заложете на професионализма, натрупания опит и качеството при ремонтите.

Използвайте посочения телефонен номер за връзка с инж. Станев. 

Когато името работи за теб!