lxpress: Ремонт на пералня Indesit със счупена ключалка, ремонт на аспиратор с изгорял ключ и кафемашина

9
Добави коментар

Приятни априлски дни, които за мен като майстор на битова техника са заети с ремонт на неработещи перални и аспиратори. Ремонтът на едрите електроуреди извърших по домовете, за разлика от кафемашината, която доставиха за ремонт на мой терен. 

Ремонт на перални и аспиратори в София

Ремонт на битова техника в София

Сред пералните, които ремонтирах тези няколко дни, имаше счупена ключалка за люка, наложи се смяна на четки за електромотор на пералня, справих се със запушена помпа, както и пералня, която беше спряла да върти. 

Може да видите снимка на ремонтирана от мен  счупена ключалка за люк на пералня Indesit.

Ремонт на  счупена ключалка за люк на пералня Indesit

За да ремонтирам повредения аспиратор, трябваше да сменя изгорял ключ. Ремонтът се оказа успешен и аспираторът заработи отново след сервизната намеса от моя страна като техническо лице. 

Ремонт на аспираторив София

Кафемашината се оказа с повреден ключ, който смених с нов. 

Ремонт на кафемашини

За професионален и качествено извършен ремонт на неработещи перални, аспиратори, печки и друга битова техника в София, както и по-дребни електроуреди, може да разчитате на инж. Станев, който работи от понеделник до неделя. 

Може да разгледате и другите ми блогове за още статии, базирани на ремонти, извършени от мен, придружени с различни авторски снимки и кратки видеа. Защото какъв ли майстор ще е някой, ако събира фотоси от форуми и преразказва истории от сайтове на други техници, за да изгради портфолиото си…

Ремонт на перални, печки, аспиратори, телевизори

Заложете на професионализма, натрупания опит и качеството при ремонтите.

Моля, използвайте посочения телефонен номер за контакт с инж. Станев. 

Когато името работи за теб!
Фейсбук страница