Нов як трейлър за „Отряд самоубийци“

3
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

С два ретрохита за музикален фон, още чувство за хумор и гост-герой от „Батман срещу Супермен“

След разкритикувания (макар и достатъчно касов) „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“, сега „Ди Си комикс“ възлагат всичките си надежди на антигероите от „Отряд самоубийци“.

Вече сме ви запознавали с персонажите на Джей Кортни, Адам Бийч, Кара Делевин, Карен Фукухара, Джоел Кинаман, Адеуале Акинуйе-Агбайе, Джей Ернандес, Уил Смит, Виола Дейвис плюс очертаващите се като звездите на филма Маргот Роби и носителя на „Оскар“ Джаред Лето в ролята на Жокера.

От този пъстър актьорски състав се очаква да вдъхнови зрителите за цяла нова поредица комиксови екранизации, които да повторят успешната серия на „Марвъл“ с Отмъстителите.

Блиц-трейлърът от филмовите награди на MTV е забележителен както с появата на Батман, който има стара вражда с Жокера, така и с ретро музиката, избрана за фон – намек, че „Уорнър брадърс“ ще се опитат да повторят формулата на конкурентния „Пазители на галактиката“. За това говорят и съобщенията, че сцени от филма се доснимат, за да се инжектира още хумор в екшъна.

Феминисткият хит от 1963-та You Don’t Own Me звучи в миналогодишната осъвременена версия на австралийката Грейс, продуцирана от самия Куинси Джоунс – и ни подготвя за запознанството с Харли Куин, за която се твърди, че е най-популярната комиксова мацка, украсявала екрана досега.

А като достойно продължение на „Бохемската рапсодия“ от предишния трейлър, втората половина е озвучена с друго британско рокпарче от 70-те – The Ballroom Blitz на „Суит“.

Виж още: Модата от 70-те се върна

Вече вървят залози коя ще е следващата песен от саундтрака на „Светът на Уейн“, която ще чуем в „Отряд самоубийци“. Филмът е по кината в началото на август.