Мъжки и Дамски Часовници ръчни часовници

2
Добави коментар
Guardo
Guardo

Оригинални мъжки и дамски ръчни часовници на марката Guardo. При производството на тези стилни мъжки часовници се спазват най-високи стандарти за качество.

От момента на изобретяването на първите механични часовници през XIII век основното предимство на тези устройства е било тяхната точност. Векове наред часовникари от цял свят са се стремяли да постигнат съвършенство в изработването на часовниковия механизъм, за да могат да измерват времето с безупречна прецизност. Когато това било постигнато са били измислени кварцовите часовници, които на външен вид не са се различавали от механичните, но за разлика от тях работят с батерии. Производителите на часовници с кварцов механизъм също се стремяли да постигнат все по-висока точност. Увеличаването на точността на часовниковия механизъм е свързано с удивителните свойства на кварца, вид кристал, който на външен вид прилича на обикновено стъкло. Под влияние на електрически ток, напрежение и налягане кварцовият кристал вибрира или трепти с постоянна честота. Ако сравним механичните и кварцовите часовници по показател цена, който е немаловажен за много от купувачите, то механичните модели са определно по-скъпи. Това се дължи на факта, че при сглобяването им се извършва точна ръчна настройка. Производството на кварцовите часовници в голяма степен е автоматизирано. Ако говорим за трайността на едните и другите модели, мнението, че механичните часовници са по-трайни, не е съвсем вярно. Набора от движещите елементи на кварцовите часовници е същия като при механичните. С това еволюцията на часовниците или по-скоро на ръчния часовник би могла и да спре. С появата на мобилните телефони, ръчния часовник се сдобива със сериозен конкурент, който винаги показва времето на своя дисплей. Въпреки това ръчният часовник не е загубил своето място в нашето ежедневие, защото освен необходимост, той винаги е бил и красив аксесоар, подчертаващ стила на своя собственик.

След постигането на много високо ниво на точността на часовниковите механизми, производителите на ръчни часовници постепенно започват да се фокусират върху външния вид. Успехът в тази надпревара чака тези, които имат нужния опит и умения в изготвянето стилни ръчни часовници.

Предлагаме на вашето внимание търговската марка ръчни италиански часовници Guardo, чиито главен офис се намира в град Бреша, Италия.

Фирмата притежава собствено бюро за дизайн за разработване на нови коллекции часовници. Производствената база се намира в Азия в един от най-големите часовникови заводи, с най-модерно оборудване. Това означава, че 80% от операциите по сглобяването се извършват чрез роботизирани механизми, което от своя страна дава възможност да се постигне безупречна точност и качество.

Отличителна черта на всички модели ръчни мъжки и дамски часовници на марката Guardo е използването на кварцови механизми от най-добрите производители в света.

MIYOTA (концерн CITIZEN WATCH CO, LTD, Япония) EPSON (концерн Seiko Group, Япония)

Ръчните кварцови часовници на Guardo са синоним на надежност и точност. Те несъмнено са един стилен аксесоар, който подчертава безупречния Ви вкус.

Италианската марка ръчни часовници Guardo предлага две обособени колекции часовници, които можете да разгледате на линковете по-долу:

Всяка една от двете колекции на часовници Guardo има допълнително подразделение на мъжки и дамски часовници.