Готови проекти на къщи | Архитект в Пловдив от архитектурно студио „Пловдив Дизайн“

1
Добави коментар
dudalche
dudalche

 

Всички типови проекти, които ви предлагаме са разработени на ниво технически проект и включват всички необходими части за издаване на строително разрешение:

Архитектура с 3д визуализации ; Строителни конструкции ; Технически контрол по част Строителни Конструкции ; Водоснабдяване и Канализация /ВиК/ ; Електроинсталации /Ел/ ; Енергийна ефективност ; Оценка за съответствие на енергийна ефективност ; Геодезическо заснемане ; Вертикална планировка и трасировъчен план ; Проект пожарна безопасност /при сгради със застроена площа над 200кв.м. / Проект за безопасност и здраве при строителство /ПБЗ/; Геоложко проучване – протокол за почвата. Проект за управление на строителни отпадъци, при постройки над 300м2.

В проектната документация не е включена част  Отопление, Вентилация и климатизация /ОВК/. Проекти по тази част се изискват в малка част от Общините. Ако желаете или в Общината, в която попада вашият проект изискват част ОВК, Ние ще Ви я изработим на цена от 1,2лв/кв.м до 1,8лв/кв.м ( в зависимост от вида отопление).

Проектите са разработени във фаза технически проект с подробни количествени сметки на вложните материали за строителство до ключ.

Промените в проектите за къща са безплатни, ако не се засяга конструктивната схема. Възможни са всякакви промени по проектите, например: уширяване или намаляване на помещения, корекция на врати и прозорци, увеличаване на веранда, промяна на отопление и инженерни инсталации, коригиране на височината на къщата спрямо терена и др.

В случай на увеличаване на квадратурата на къщата (РЗП) с повече от 5%,  цената се коригира с доплащане от 12лв./кв.м.

Какво не се включва в цената на проекта:

Външни връзки до парцела по част Електроинсталации; Външни връзки до парцела по част ВиК; Авторски надзор на част конструктивна /по договаряне/;  

Защо да изберете готов проект на къща от Архитектурно Студио „Пловдив Дизайн” :

Можете да видите веднага как ще изглежда бъдещият ви дом; Избягват се неточности по време на строителството, тъй като проектите са обмислени и съгласувани максимално подробно между архитектура, конструкции и отделните специалности; Проектите са предвидени с изключително висока степен на енергийна ефективност с разнообразни решения за отопление и климатизация; Можете предварително да определите стойността на строителството на избраният от вас проект за къща, тъй като всяка разработена къща е с подробна количествена сметка на вложените материали; Безплатни консултации преди закупуване на парцел, както и по време на строителство.

Обръщайки се към нас, ние от Архитектурно Студио „Пловдив Дизайн” можем да ви предложим голямо разнообразие от готови проекти на еднофамилни къщи, които ще задоволят вашите желания и изисквания. 

Проектите, които предлагаме са разработени от лицензирани архитекти и проектанти с дългогодишен опит в проектирането на еднофамилни къщи.

Готовите проекти на къщи са съобразени, както с всички съвременни изисквания за комфорт и ефективност, така и с архитектурни тенденции. Изборът на готови проекти е начин да сбъднете мечтата си за собствена къща с двор бързо и лесно, но ако желаете, ние предлагаме изработка и на индивидуални проекти.