SEO оптимизация на най-ниски цени

1
Добави коментар
MySEO
MySEO

********************************* http://myseo.bg – Посетете ни! ********************************* Какво е SEO оптимизация?

Оптимизация за интернет търсачки (SEO) е науката/изкуството за увеличаване на трафика към уебсайтове, като ги извеждат на по-предни позиции в органичните (неплатени) резултати от търсения. Добрите стратегии и съвети за SEO оптимизация целят да подобрят и вътрешните, и външните фактори влияещи върху класирането на уебсайта. Процесът на оптимизиране изисква познания в сферата на уеб програмирането, както и умения, свързани с писане на съдържание, маркетинг, брандинг и дори логическо мислене. Ако подходите правилно към SEO оптимизацията, можете да постигнете предни позиции в раздел органични резултати от търсения в интернет търсачки. Това ще ви даде възможност да получавате добри приходи от уебсайта си.

Как се определя класирането на уебсайт?

Интернет търсачките искат да показват възможно „най-добрите“ резултати − уебстраници с най-подходящо и качествено съдържание, които да удовлетворяват потребителя. За тази цел търсачките взимат предвид над 200 фактора, за да определят колко подходящ е даден сайт за съответното търсене. Някои от тези фактори са втъкани в самия уебсайт – „on page“ фактори). Други представляват надеждни индикатори, основани на линкове от сайтове с добра репутация и (в някои случаи) популярност в социалните мрежи. Нито една уебстраница, дори след отлична оптимизация за интернет търсачки, не може да покрие идеално всички тези над 200 фактора. Освен това никой не знае какво точно включват тези фактори, нито каква тежест имат при определянето на начина, по който се класират резултатите от търсенето по ключови думи. Как, в такъв случай, помага SEO оптимизацията? Стратегията, която ще ви покажем тук, е така нареченият подход „победи лидера“ при ранкинга на резултати от търсения. Най-добрият начин да разберете какво мислят търсачки като Google и Bing за конкретните елементи на сайта, е да проверите кои сайтове в момента заемат най-предните позиции − тоест кои уебстраници са на първите места в класацията. След като видите как са структурирани и какво съдържание имат „лидерите“, можете да подобрите своите страници като отстраните възможно най-много от несъвършенствата им!

SEO оптимизирането в наши дни трябва да е насочено не само към оптимизирането на самия уебсайт, но и към превръщането му в качествен сайт, който привлича линкове по естествен път и си струва да излиза на челни места в класирането.

Трудно е подобен проект да се осъществи без официална, доказана SEO методология и качествени инструменти за SEO оптимизация.