Участник в сръбското риалити „Парови” мастурбирал пред Светлана Василева

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: кадър Нова ТВ – „На кафе“

Светлана остана разочарована от мизерните условия на живот в иначе луксозната къща и издържа едва 5 дни в сръбското риалити „Парови”, пише Блиц.

 

Един от участниците в сръбското риалити е мастурбирал на метри от Светлана Василева и това е била една от причините плеймейтката да напусне скоротечно шоуто.

 

Светлана влезе в комшийското предаване в средата на март и трябваше да остане поне два месеца. Само след 5 нощувки в Белград обаче финалистката от „ВИП брадър” предизвика изгонването си. Василева останала разочарована от условията на живот във видимо луксозната на външен вид къща. Заедно с нея там заживели общо 15 нови съквартиранти. „Но се оказахме 35 човека, защото участниците от предишния сезон не бяха изведени, а продължиха да живеят с нас”, разказа Василева.

 

Да съжителства с толкова много хора под един покрив, се оказало нелека задача за плеймейтката. Още повече че хигиената не била на нужното ниво. Най-шокиращо било положението в банята и тоалетната.

 

„Тоалетната хартия беше кът. Душът в банята не знам откога не беше почистван. Хавлиите бяха захабени”, жалва се капризната Светлана.

Няма и 12 часа след влизането си в Къщата, тя вече поискала да напусне, след като необезпокояван от никого един от съквартирантите й започнал да мастурбира до нея. Това се случило още след първата нощ на Светлана в шоуто.

 

„Събуждам се аз, отварям си очите и гледам, че останалите още спят, защото предишната нощ почти до сутринта имаше купон. И го видях – през няколко легла от моите един от възрастните съквартиранти, които заварих в предаването, се беше опънал и гледайки към мен се задоволяваше. Не знам как не повърнах…”, потресена е Светлана.

 

Тя успя да излезе от шоуто едва на шестия ден от началото на участието си. Отделно плеймейтката бе вкарана вътре без личната си аптечка, която й била отнета на пропуска на шоуто. „А пък имам нервен стомах и пия за него лекарства постоянно”, добави Василева.