Мис Дупе подлуди Лионел Меси с еротичен спам | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Носителят на „Златната топка“ и звезда на „Барселона“ Лионел Меси блокира достъпа до своя акаунт в Instagram на бразилската сексбомба „Мис Дупе“ (Miss BumBum), след като тя го засипала със свои секси снимки – съобщи The Sun.

Пищната красавица Сузи Кортес (25) непрекъснато дразнела Меси и неговата приятелка Антонела Рокуцо не издържала и му вдигнала скандал. След което те решили заедно да блокират достъпа на Мис Дупе.

 

 

На едно от предизвикателните снимки Сузи Кортес позира във фланелка на „Барселона“, сгъната като прашки и така поздравява Меси за петата Златна обувка.

На друга позира полугола, с шапка на Барселона на главата и държейки чифт обувки  Adidas на рамо – с които играе Меси.

Антонела побесняла от ревност и безцеремонно казала на Меси да „блокира кучката“, или тя ще го направи.

 

Но Сузи Кортес реагира спокойно в социалните мрежи и написа, че Антонела няма от какво да се страхува и напразно демонстрира ревност: „Нямам никакви претенции съм Меси, просто съм върл фен на „Барселона“! Това е всичко!“ – написа тя. „Аз просто следя 11 души от отбора, а Меси е само един от тях“…

Мис Дупе споделя още, че била много разочарована, когато разбрала, че е блокирана и няма достъп до акаунтите на двамата: „Той има 40 млн. последователи? Защо ще блокиране точно мен – казах си аз. След това се опитах да вляза и в нейния акаунт, но разбрах, че и тя ме е блокирала“.

Съблазнителният модел обаче е известен в родния си град и столица Бразилия като „мелачка на футболисти“.

Меси и Антонела пък са приятели от детинство – познават се още от петгодишна възраст. Заедно са израснали в един град в Аржентина, след това остават приятели и поддържат връзка дори след като Меси заминава за Барселона.

През 2009 те официално обявиха връзката си и оттогава имат две деца.

Мис Дупе спечели титлата си през ноември 2015, след като се пребори с конкуренцията на 15  пищни конкурентки. В ежегодния конкурс участват хиляди бразилки, които се борят за титлата и за наградата от $20 000 и гарантирана поява на кориците на най-големите мъжки списания в Бразилия.