Пенсионер дал обява за „гола чистачка“ и бил изненадан от огромния интерес | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Преди две седмици 70-годишният „Джон“ от Бристъл останал тъжен, след като 22-годишната му „гола домашна помощница“ Марджъри С. му заявила, че напуска, тъй като се дипломира –  пише в. Express.

Той пуснал обява в кварталното магазинче за вестници в Кингсууд, като изобщо не се надявал да го огрее скоро. „Предишната ми гола чистачка идваше два пъти седмично и чистеше за по £20 на час и така близо година.  Беше студентка по бизнес администрация и парите я устройваха, но преди две седмици ми заяви, че трябва да се дипломира и напуска“ – разказва „Джон“ за вестника.

„Тя ми сподели, че никога преди не е вършила такава работа и в този смисъл бе „девствена“, което много ми харесваше. Тази работа я забавляваше, а и аз бях доволен да я гледам, докато ми чисти“.

Джон е вдовец от 16 години и живее само с котката си „Нудълс“. Миналата година негов приятел от Лондон го запалил за идеята с голата чистачка, след като му разказал как си намерил 20-годишна студентка за £40 час и колко бил доволен.

 

 

Решил да пусне обява в местния вестник, но се опасявал, че няма да предизвика интерес. Наистина така се случило и той едва си намерил студентката. Тя започнала работа през май миналата година и идвала два пъти седмично – за по няколко часа, според работата. Веднъж оставала дори за по четири-пет часа, когато трябвало да почисти по-основно.

След работа двамата сядали на разговор на чаша вино, но само толкова – пенсионерът можел само да я гледа как се вихри гола, но не и да се приближава или да си въобразява нещо друго.

„Вече не ме бива, обаче женската красота си ме привлича“  – разказва „Джон. „Има много начини да си плащам за жена, но аз предпочитам този – хем е практичен, хем в него няма нищо сексуално, което да е обидно за жената. Аз съм воайор, признавам го, приел съм го и нямам проблем с това“.

Откакто пуснал обява вчера, вече имал 8 кандидатки: две студентки, две учителки, една домакиня, две безработни и една вдовица. Той обаче казва, че не бърза и иска да си подбере най-подходящата. Сред тези първи кандидатки „има хляб“, но той търсел нещо „по-така“..

„Да ви кажа, предпочитам естествената красота. Не ми харесват жени „Барби“. Приятели ме заведоха за 65-я ми рожден ден на нощен клуб с танцьорки на пилон и стриптийз. Признавам си – заспах. Не ми харесват такива. Какво да им гледам силикона!“ – казва „Джон“.

„Аз съм ценител. Не правя нищо незаконно. Не обиждам и не наранявам никого. Воайор съм и толкова – казвам си го откровено. Ако бях някой перверзник, щях да си потърся агенция за компаньонки. Ако исках секс, щях да отида до „червените фенери“. Аз исках само да гледам женската красота, докато върши нещо из къщата. Било унизително за жените? Аз не мисля така. Жената е създадена за красота и аз не искам да се лишавам от тази красота дори на моите години“  – разказва „Джон“.