Хартиени торби за еднократна и многократна употреба

4
Добави коментар
goshkata85
goshkata85

Хартията предлага отлично поле за действие и затова днес приложенията на хартиените торби са многобройни. Освен това допринасят за чистотата в околната среда и могат да бъдат използвани многократно, благодарение на икономичната си площ. С хартиените торбички можете да забравите навика да набутвате поредното найлоново пликче в торбата или кутията с още много такива.

Производството на хартиени торби през последните години започна да се ориентира към нови сфери на търговията. В наши дни можете да видите как този тип продукти се предлагат почти навсякъде. Причината за това се крие във функционалността и достъпността им като цена.

За много магазини и брандове хартиените торби представляват един допълнителен рекламен продукт, който едновременно служи от практична гледна точка на клиента, а от друга страна промотира компанията. Дори влизането в местната сладкарница е свързано с предоставянето на закупените продукти в добре изглеждащи хартиени пакети. Адекватният дизайн, наличието на дръжки или не, както и сложността на печата, превръщат този продукт в прекрасна вещ.

1/ Еднократни хартиени торби

Често те се използват в сфера на търговията, в която се знае, че опаковката няма да подлежи на последваща употреба. Става дума за пакетирането на различни продукти, които клиентът ще консумира, а опаковката ще отиде в кошчето за боклук. Този тип хартиени торбички се произвеждат от евтини материали, които са eco-friendly.

2/ Хартиени торбички за многократна употреба

Причините да се използват повече от един път са много. Най-вече, тъй като са удобни и привлекателни на вид. Освен това са и издръжливи.

На пазара ще откриете изобилие от хартиени торби, които можете да използвате нееднократно. Понякога причина се дължи на това, че са много красиви или пък са практични и неутрални на цвят. Изрядният вид се допълва и възможността да сгънете плика и той да не се мачка допълнително, докато дойде време да го използвате пак.