Как да носите бижута в ежедневието

1
Добави коментар
BOKACHA.COM
BOKACHA.COM

Смело съчетавайте масивни, ярки и бляскави бижута с деним

Какво е общото между бижута и дънки? Кога дънките се превърнаха  в едни от най-предпочитаните сред голяма част от дамите? Отговори на тези въпроси не са ясни, единственото, което знаем е, че първоначално дънките са се смятали за мъжка дреха или работно облекло на фермерите. Чак след втората световна война, те се разпространяват все повече сред модните ателиета, а малко след това стават задължителна част към гардероба на много хора – вече и жени.

Елегантни бижута за елагантни дами

И това продължава до наши дни. Моделите се променят, създават се най-различни по цвят и по модел дамски дънки, но важното е, че те продължават да бъдат част от визията на всяка дама. Но не само дамите предпочитат да носят дънки. Голяма част от мъжете също залагат на този вид визия, но все още не може да се определи дали мъжете или жените предпочитат повече да носят този вид дрехи. Дамските дънки започват да се произвеждат и появяват на пазара на по късен етап от мъжките, и се различават от тях по ширината в талията и бедрата.

Не само, че са изключително удобни, дънките могат да бъдат подходящи за най-различни поводи и могат да бъдат съчетани с почти всякакъв вид бижута. Модните дизайнери са предложили на пазара най-различни модели дънки. Можете да намерите изчистени класически дънки с цвят индиго или пък протъркани, скъсани и такива с най-различни цветни щампи по тях. Някои хора предпочитат да носят тесни дънки, а други харесват по-широките, с които несъмнено ще се чувстват по-удобно. Тесните дънки не са много препоръчителни освен, че не са толкова удобни, но и от здравословна гледна точка.

Ако си задавате въпроса: “Как да подчертаем облеклото си?”, то следващите редове са специално за вас.

Дрехите карат всяка жена не само да се чувства, но и да изглежда по-добре. Именно затова дамите обръщат огромно внимание на своя тоалет. Но за да допълни облеклото си, и да подчертае неговата красота, жената използва най-различни аксесоари. При избора си на аксесоари, тя е напълно свободна и може да ги комбинира по всевъзможни начини. Добре подбраните аксесоари освен, че придават завършен вид на облеклото, те разкриват  характера на жената.
Разнообразието от дамски аксесоари е изключително голямо, но най-общо аксесоарите се делят на три вида:

Единия вид аксесоари са дамските чанти – Ако сте облечени  официално е добре да изберете малка чантичка за ръка, която може да съчетаете с ръкавели. Ежедневното облекло може да съчетаете с големите кожени чанти с презрамка, било то лачени или не.
Другият вид аксесоари са бижутата – Те са и един  от най-разпространения вид аксесоари. Заради огромното им разнообразие те могат да бъдат съчетани с всякакъв вид облекла. За костюми и елегантни рокли е добре да избирате по-елегантни и големи бижута. Добре е те да бъдат от благородни метали и инкрустирани със скъпоценни камъни. При официална рокля, с дълбоко деколте, спокойно може да сложите колие и да го комбинирате с гривна от същия дизайнер. По-семплите и изчистени бижута, които не се набиват на очи са подходящи за работно облекло. За ежедневните облекла не се препоръчват никакви бижута.
Бижутата са изключително нежни и са подходящи за допълнение на офис визията
Третият вид аксесоари са всички останали дреболии. Такива например са очилата, фибите, шапките, шаловете,  колани и други. При тях няма строго установени правила за носене. Може да ги съчетаете, според Вашия вкус и харесвания.