Доставка на цветя София, магазин за цветя София, онлайн цветя София: Кога и на кого подаряваме цветя

1
Добави коментар
Tribal88

Кога подаряваме цветя

Животът на хората е изпълнен от ежедневието и празниците са единствените, които излизат извън рамките на рутината. Във всички случаи – и в монотонността на ежедневието, и в радостните събития , човек се стреми да направи живота си по-красив и хубав. 

От незапомнени времена и до наши дни остава традицията да обграждаме нашите близки с красивите творения на природата – цветя, дървесни или тревисти растения. За символиката на цветовете, тяхната зодиакална същност са написани много книги и статии. На нашия сайт, драги читателю, ти също може да се запознаеш с подобни текстове, отнасящи се до „цветята и знаците на зодиака“, или „Езикът на цветята“и други подобни.

В тази статия ще се опитаме да ви обърнем внимание на няколко прости, обикновени житейски ситуации, при които се изисква подаряването на букети с цветя. Ние ще се опитаме да ви запознаем с правилата, по които да избирате цветята, в зависимост от конкретния случай.

Цветя за рожден ден на служител.

Има една уважавана традиция – при поздравяването на колега за рождения му ден , обезателно да подаряваме букет цветя. Много често се обръща внимание на самия подарък, докато изборът на цветята често се пренебрегва, купувайки букета в последния момент или такъв, който не винаги е подходящ за случая. В резултат на това , като правило, подаряваме безличен набор от растения, опаковани в насипно състояние в цветна опаковка от целофан. С настоящата статия ще се постараем да ви помогнем да изберете изискан и стилен букет за вашите колеги. Професионалните ни цветари винаги ще бъдат в състояние да предложат няколко варианта за този букет.

Традиционен вариант- това е букетът от рози. Ако не сте сигурни за предпочитанията на вашия колега, най-подходящ е букетът от червени рози и техните нюанси. Такива букети могат да се подаряват както на жените, така и на мъжете, независимо от тяхната възраст. Не е необходимо букета да е много голям. Това могат да бъдат няколко цвята, добре аранжирани от професионален цветар.

Ако поднасяме на жена един букет от рози, то те могат да бъдат от цветове в различни нюанси. Този цветови микс ще достави радост и забавление в понякога скучната офис среда. В допълнение, подходящи са букетите от цветя в оранжеви и жълти нюанси, тъй като те предават положителните послания към колегите за рождения им ден, показват желанието за просперитет и самочувствие. Комплимент към бизнес партньорите

За този случай най – подходящи са бизнес букетите, направени в съответствие със специалните правила и традиции. Днешната тенденция в аранжирането на бизнес букетите е : подчертаност на формата, наличието на цветя в светли тонове в цялата композиция, асиметрия, съчетаване на зеленина в букета, опаковане на всичко това в оригинална опаковка.

Цветя за годишнина.

Вие сте поканени на празнично събитие? Било някаква годишнина или годишнина от сватбата? В такъв случай е немислимо без цветя! Изберете ярък празничен букет или луксозна кошница с цветя. Аранжировката на цветята за такова събитие поръчайте предварително. Предварителната заявка предоставя много предимства и положителни аспекти. Първо, цветята във вашия букет или кошница ще бъдат абсолютно свежи, защото се закупуват във флористичните салони и студия специално за такива поръчани букети за празничния ден. На второ място, чрез предварителната поръчка на цветя, можете да уговорите тяхната доставка директно до мястото на тържеството. В нашето „забързано” време е удобно да направите заявката на цветята, букетите, или подаръците онлайн, което ще ви даде възможност да обърнете внимание на подготовката за празничното събитие, а не в търсене на магазина за цветя.

Цветята за годишнини, или годишнина от сватбата – това са със сигурност тези с ярки цветове и големи форми. Прекрасно изглеждат големите букети с традиционната кръгла форма, както и класическите кошници с рози, или тези с ярки и разнообразни цветя.

Букет – признателност в любов.

Цветята са вечните спътници на любовта. Красивите и деликатни цветни аранжировки позволяват да се стоплят сърцата на жените, разкривайки тайната на любовта и човешката страст. Букетът от цветя за жената, която обичаме е специално цветно произведение на изкуството. В тези букети цветарите инвестират не само професионалните си умения, но и душата си! Букетът за любимата е аранжиран от фини цветя в нежни цветове, от розово до кремаво, от светло лилаво до снежно бяло. Букетът за любимата това е, разбира се, разкошен набор от няколко вида свежи цветя и зеленина, аранжирани подходящо и никога не е само шумолене на цветна опаковка! Нашите цветари винаги могат да аранжират вашия букет за любимата и с обичаните от нея цветя.

Още много полезни съвети за цветята, букетите и флористиката може да откриете и на нашия онлайн магазин за цветя на адрес – E-cvete.com – доставка на цветя.