Съвети | ХамалитеВи – София 0876 155 255

2
Добави коментар
dannny
dannny

За нашите клиенти подготвихме страница със съвети по отношение на хамалските услуги.

Доверете ни се и ще спестите време и притеснения, и ще ни помогнете за безпроблемното транспортиране на имуществото Ви. Внимателно прочетете нашите съвети преди хамалите ни да се заемат с преместването на вещите, дома или офиса Ви.

– Предупредете съседите за датата и часа на преместването си и за възможността да използвате продължително асансъора и стълбището – Осигурете предварително място за паркиране ако сте на труднодостъпно място за нашия транспорт – Да се отделят предметите, от които повече няма да имате нужда – Ако пренасяте фризер или хладилник извадете всичко от него 48 часа преди транспортирането, размразете го и го подсушете – Чупливите вещи съберете на едно място и ги надпишете, така хамалите ще работят внимателно с тях. – Запалими вещества, почистващи препарати, белина, боя, спрейове, муниции отстранете от вещите за пренасяне – Преносът и транспортирането на ценните вещи се уточнява предварително – Направете подробен списък на вещите и мебелите за преместване.

Ако опаковате сами:

– Започнете опаковането няколко дни преди преместването. Пакетирайте най-напред вещите, които използвате най-рядко. – Набавете опаковъчни материали – кашони, широколентово тиксо, стреч фолио, найлон, канап, опаковъчна хартия и разноцветни маркери, аеропласт. Можем да ви ги предоставим и ние ако предпочетете така. – Надпишете съдържанието на всеки кашон – Не опаковайте запалими вещества. – Огледала и картини опаковайте първо в няколко пласта хартия, а след това ги поставете в плоска кутия.