Мудра за любов ще внесе в деня ви яснота, хармония и взаимност

1
Добави коментар

Днес продължаваме да представяме мощната сила на мудрите, които могат да преобърнат живота ни. Те успяват да премахнат стреса, да отблъснат негативните мисли и да ни донесат усещане за мир и любов. Днес ще ви представим една силна мудра именно за любов, която ще ви помогне да увеличите усещането за топлина и взаимност в живота си или ще ви отведе в дебрите на силните красиви емоции, но само, ако имате нужда от тях.

Ако сте в процес на търсене на половинка, това е идеалното упражнение за вас. Тя ще повиши вашата енергия и може да увеличи усещането за привлекателност. Бъдете уверени в резултата и не спирайте с практикуването й.

Разбиране, спокойствие, яснота ще внесе тя в деня ви. И най-важното – ще дарите на хората, с които се срещате, усещане за взаимност. Тази мудра за любов ще отблъсне като щит излишните мисли, неприятните обстоятелства. Ще даде на вас самите дълбочина.

Отделете миг за общение със себе си през деня, съберете пръсти, представете си сърцето, което докосвате, обхващате с палец и показалец. Почувствайте топлината му, насочете я там, където сега ще помогне любовта. И не забравяйте, че тя е желан гост навсякъде. Не причина, не и следствие.

Отделяйте по 10 минути сутрин и вечер за практикуването на тази уникална мудра.