Уеб реклама – Интернет reklama – Online реклама

1
Добави коментар

Всички използват реклама в интернет – от малките предприемачи през средно големите фирми чак до международните корпорации и държавни организации. Предпочитана е главно заради леснотата, бързината и отчетността й.

Лесна

Всеки може да се справи със стартирането на собствена рекламна кампания чрез ЕТАРГЕТ. Достатъчно е да се регистрирате, да създадете текстова реклама/банер, да прибавите ключови думи, да настройте цените им и да платите. По време на всички тези настройки ще ви напътства нашата система, така че не трябва да се страхувате, че ще направите нещо неправилно.

Бърза

След като си настроите кампанията и имате кредит в профила, може веднага да изобразим вашата реклама на над 500 български сайта и на десетки рекламни мрежи свързани в RTB еко системата.

Ефективна

Регистрацията в ЕТАРГЕТ е безплатна. В платформата РРС не плащате дори и за изобразяванията на вашата реклама. Ще приспаднем няколко стотинки от вашия кредит, но чак когато заинтересован посетител кликне на вашата текстова реклама. С други думи плащате само за реални посетители, които са дошли на вашия сайт. В RTB платформата плащате само за изобразяване на рекламните банери, но цената за 1 000 импресии се определя чрез електронен търг в реално време, който не позволява високите доплащания за позициониране на избраните рекламни площи. Разполагате с всички тези информации в статистиката. Достатъчно е да погледнете в профила си.

Ефикасна

Интернет рекламата на ЕТАРГЕТ води на вашия уеб сайт посетители и повишава познаваемостта за вашата марка. Това означава, че вашите текстови PPC реклами са били забелязани от потенциалния клиент и той е кликнал върху тях. RTB платформата ви предоставя видимост пред всички таргетирани потребители. Ако искате да разберете дали на вашия сайт посетителите са направили желаното действие, можете да настроите проследяването на конверсиите.

Комплексна

В България може да достигнем до над 90% от българите в интернет. До когото и да трябва да достигнете, ние можем да го доведем на вашия сайт. Препоръчваме ви рекламна кампания чрез ЕТАРГЕТ като подходящ инструмент за микс от комукикационни канали..

Разнообразна

Имате ли нужда от краткосрочно увеличаване на трафика към вашия сайт? Искате ли да повишите познаваемостта за вашата марка, продукти и услуги? Или искате да продадете наличната стока в склада? Реклама ЕТАРГЕТ може да се използва за всички видове маркетингови нужди.

Електронната търговия дава много сериозни предимства на бизнеса:

Разширява потенциалния пазар, практически го прави неограничен.
Спестява разходи – за достигане до клиентите и за управление на бизнеса.
Дава възможност за лесно проследяване на ефективните и неефективните комуникационни канали.

Ние можем да Ви предложим уникален електронен магазин използвайки популярна платформа за онлайн търговия или разработвайки за Вас плаформа съобразена със специфичните Ви нужди.

За Онлайн магазините, които сме разработили за нашите клиенти ние ще осигурим обучение и първоначално популяризиране и организиране на рекламна кампания, с която да осигурим добър старт за Вашия е-бизнес.

Имате въпроси? Все още не може да решите дали тази услуга е подходяща за Вас? Не се колебайте, възползвайте се от безплатна консултация, потърсете ни на телефон или ни пишете още сега.

Имате интерес да извършим тази услуга за Вас? Направете запитване за оферта сега и ние ще се свържем с Вас в рамките на един работен ден.

 

В условия на оптимизиране на бюджетите все по-често получаваме запитвания за онлайн кампании, маркетингови комуникации за различни типове сайтове и продукти, но винаги с едно задържително условие – малък бюджет. Въпреки това не връщаме клиенти, напротив – опитваме се да дадем оптималното решение за наличните средства. И вярваме, че дори с лимитиран бюджет миксът следва да е широк, да включва различни инструменти, което допълнително повишава ефективността на рекламната кампания.

Какво препоръчваме да се включи в кампания в Интернет с по-ограничен бюджет?

Решението ще е различно за всеки отделен продукт, клиент, бранд, но ще включва със сигурност:

социални мрежи – на добра цена, с относително висока ефективност присъствие;
email маркетинг – newsletter бюлетин или еднократно разпращане;
CPC банерна реклама – при заплащане на клик ефективността се повишава;
игра – за да привлечем вниманието към нашия бранд, сайт.

Ако искате да поговорим за Вашите конкретни нужди и съставим план специално за Вас, съобразен с възможностите Ви и изискванията на бранда, сайта, продукта – ние сме на линия! Обадете ни се още сега!