HANSGROHE RAINMAKER SELECT Нещо от ново измерение

1
Добави коментар
bg-maistor
bg-maistor

HANSGROHE RAINMAKER SELECT

Нещо от ново измерение

 

Истински шедьовър – от материала до дизайна

RAINMAKER SELECT дължи популярността си главно на спиращия дъха дизайн и на материалите, които са вложени в него.

 

Напоследък тенденцията за банята като част от жизненото пространство става все по-популярна. Поради това банята се променя своевременно. От функционално мокро помещение в дома, тя се превърна в място с естетическо привличане, служещо за релакс и за добър живот. Вдъхновени от това, ние се обединихме с дизайнерския екип Phoenix Design, за да Ви дадем тотално различно изживяване покрай водата с най-високо качество – RAINMAKER SELECT.

Минималистичният и изразителен дизайн на RAINMAKER SELECT Ви привлича мигновено. Това чисто дизайнерско изпълнение се дължи и на избора на материали. Огромната му стъклена разпръскваща повърхност заедно с елегантната хромирана рамка дават на RAINMAKER SELECT изключителен естетичен вид. От една страна бялото стъкло и полираният метал дават естествен вид на банята, но същевременно именно те правят връзката с околните повърхности като керамиката, плочките и огледалата. Ключът е в майсторството, не само в овалните форми – ето това прави RAINMAKER SELECT така неустоим. Например всеки един от повече от 200 отвора на разпръскващата повърхност е изрязан с прецизен лазер, което е сложен производствен процес. Но тази трудност е само крачка по единствения път към великите продукти – пътят на прецизността във всеки детайл. 

 

 

 

 

Душът на фокус

Душ система RAINMAKER SELECT – идеалното решение за открит монтаж

 

Няма друго помещение в дома, което да се е променило толкова, колкото банята в последните няколко години – онова което беше функционално помещение сега е източник на естетическа наслада, ралаксация и добър живот. Банята не винаги заема повече място отколкото преди, но напоследък тенденцията е тя да има домашен изглед както в архитектурен, така и в продуктов аспект. Зоната на душа заема повече пространство и се обособява като основната точка в банята. Размерът на душ системата RAINMAKER SELECT сам по себе си говори за възможността му да преизпълни тази роля. От една страна е неговото бляскаво стъкло, съчетано умело с хром, които са преобладаващи елементи в помещението, а от друга страна е хармоничното сливане на душа със стените, с огледалото и керамиката.

 

 

Иновативно решение за душа

RAINMAKER SELECT със вградено – открит смесител

 

В днешно време банята не е просто място за лична хигиена – то стана част от жизненото пространство и е дом на новите идеи. Материалите като дърво и тъкани излъчват топлина и уют в банята. Зоните за сядане Ви подканят да си почините и да заредите тялото се с енергия. Поради това, защо да не предприемем различен подход при проектирането на душа. Отговорът на това търсене е SHOWERTABLE SELECT 700 с огромното си място за поставяне на принадлежности и с възможността за директен монтаж на водните връзки, излизащи от стената и със скрита връзка към едноструйната душ-пита. Перфектната комбинация за открит и вграден смесител на едно място (ConEx). Душът не е само функционално, но и елегантно централно място.

 

 

Перфектната симбиоза между дизайна и технологиите

RAINMAKER SELECT решения за вграден монтаж

 

Сливането на душа с интериора е от основно значение за модерната баня. Дали чрез прехода от суха към мокра зона с нисък душ, или с премахването на ограниченията на стъклените прегради или чрез перфектния монтаж на смесителя за душ, вграденият смесител на RAINMAKER SELECT показва, че и най-големият душ може да се побере в банята по елегантен и минималистичен, но все пак изключително луксозен начин. Модерната технология потъва в стената, а за нейна сметка се показват белите повърхности от стъкло на душ-питата, които хармонизират с термостата, стената и тавана, създавайки максимално удоволствие във всяка една баня. Така душът се превръща в централната точка на всяка баня без значение от реалният й размер.

 

 

 

Последно променена вЧетвъртък, 26 Май 2016 19:13